ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Παρασκευή 31 Μαρτίου 2017

Έξι μέρες «ζωής» απομένουν για το πρ. 409 ΣΝ

Πάτρα: Άρχισαν να τα μαζεύουν από το 409- Του απέμειναν μόλις έξι μέρες «ζωής» - ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ  Το χρονοδιάγραμμα της μεταστέγασης
 
Έξι μέρες «ζωής» με την μορφή που το γνωρίζουν οι Πατρινοί και όχι μόνο απομένουν για το 409 πρώην στρατιωτικό νοσοκομείο της πόλης το οποίο, σύμφωνα με τον προγραμματισμό που υπάρχει, στις 9 Απριλίου θα έχει μεταφερθεί πλήρως στο ανακαινισμένο πολυώροφο κτίριο του Αγίου Ανδρέα όπου και ανήκει διοικητικά. Ήδη στο 409 επικρατεί «οργασμός» προετοιμασιών καθώς το εγχείρημα της μεταφοράς των κλινικών ενός λειτουργούντος νοσοκομείου σε άλλο κτίριο δεν είναι καθόλου εύκολο. 

Απαιτείται καλός σχεδιασμός και μεγάλη προετοιμασία ώστε όλα να γίνουν άψογα και μέσα στα χρονοδιαγράμματα που έχει θέσει η Διοίκηση, δηλαδή από τις 7 έως και τις 9 Απριλίου. Όπως βλέπετε και στις εικόνες που κατέγραψε ο φωτογραφικός φακός του thebest.gr ουσιαστικά η μετακόμιση έχει ξεκινήσει.

Οι εργαζόμενοι του 409 πακετάρουν μέρος του εξοπλισμού που δεν είναι απαραίτητος για την λειτουργία του και οι μεταφορές βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη. Καρέκλες, κρεβάτια, μαξιλάρια, σεντόνια, αναλώσιμα υλικά ακόμα και ιατρικά μηχανήματα έχουν πακεταριστεί και έχουν πάρει τον δρόμο τους για την καινούργια τους στέγη.

Το κλίμα είναι έντονα φορτισμένο συγκινησιακά καθώς αρκετοί από τους εργαζόμενους στην κυριολεξία ακόμα δεν έχουν συνειδητοποιήσει ότι έφθασε η ώρα να φύγουν από το κτίριο και να μεταφερθούν σε ένα καινούργιο όπου θα μπορούν να κάνουν τη δουλειά τους σε πολύ καλύτερες συνθήκες.



Όσον αφορά τώρα στο σχεδιασμό για το πού θα στεγαστούν οι κλινικές του 409 αλλά και του Νοσημάτων Θώρακος που παίρνει μετά σειρά έχει ως εξής:
-Στον 7ο όροφο του πολυώροφου θα λειτουργήσoυν η Οφθαλμολογική και η ΩΡΛ κλινική που τώρα στεγάζονται στο 409.

-Στον 1ο και στον 2ο όροφο του επταώροφου θα στεγαστούν η Μαιευτική- Γυναικολογική και η Εντατική Νεογνών του 409, ενώ στον 2ο όροφο της νέας πτέρυγας όπου μέχρι πρόσφατα στεγαζόταν η Παθολογική, θα λειτουργήσει η Πλαστική και η Ουρολογική που τώρα στεγάζονται στο 409.

-Στον 6ο όροφο του πολυώροφου πιθανότατα θα μεταφερθεί η Πνευμονολογική από το Νοσημάτων Θώρακος.


Λόγω της μεταφοράς του 409 αλλάζει και το πρόγραμμα εφημεριών των νοσοκομείων της Πάτρας το οποίο διαμορφώνεται ως εξής:


Ημερομηνία
Νοσοκομείο Εφημερίας
Σάββατο 01-04-2017
Γενικό Νοσοκομείο Πατρών «Ο ΑΓΙΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ», ΕΝΝΘ και ΓΝ Παίδων «ΚΑΡΑΜΑΝΔΑΝΕΙΟ»
Κυριακή 09-04-2017
Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Πατρών
Επίσης, τη Μεγάλη Τετάρτη 12-04-2017 θα εφημερεύουν οι κάτωθι Νοσηλευτικές Μονάδες:

Γενικό Νοσοκομείο Πατρών «Ο ΑΓΙΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ»
ΕΝΝ Θώρακος

Γενικό Νοσοκομείο Παίδων Πατρών «Καραμανδάνειο»

Πηγή: Θάνος Χριστακόπουλος -


Δεν υπάρχουν σχόλια: