ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Παρασκευή 31 Μαρτίου 2017

Αντίθεση του Ε&ΕΣΠ στην έκθεση μικροπωλητών




Με επιστολή του ο Εμπορικός & Εισαγωγικός Συλλόγος Πατρών την οποία απευθύνει στον Δήμαρχο Πατρέων κ. Κώστα Πελετίδη και στο Β΄Αστυνομικό Τμήμα Πατρών, διαμαρτύρεται σχετικά με τη λειτουργία έκθεσης μικροπωλητών – χειροτεχνών στην πλατεία Εθνικής Αντίστασης (πρώην Όλγας) αλλά και για το μείζον θέμα της πάταξης του παραεμπορίου στην πόλη μας, που ανθεί τις ημέρες προ των γιορτών και ειδικά τώρα, του Πάσχα.



Στην επιστολή διαμαρτυρίας αναφέρει τα παρακάτω:
«Έπειτα από  σχετικά δημοσιεύματα σύμφωνα με τα οποία θα λειτουργήσει έκθεση μικροπωλητών – χειροτεχνών στην πλατεία Όλγας στις 31/3 και 1/4, ο Εμπορικός & Εισαγωγικός Σύλλογος Πατρών δηλώνει κάθετα αντίθετος. Τέτοιου είδους πρωτοβουλίες είναι αντίθετες του νόμιμου στεγασμένου εμπορίου, στερούνται κάθε νόμιμης ιδιότητας, θίγουν το υγιές και νόμιμο εμπόριο και είναι απέναντι στα συμφέροντα των συναδέλφων και του κλάδου εν γένει.
Κατόπιν τούτου, καλούμε τις αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου Πατρέων και τους ελεγκτικούς μηχανισμούς της πολιτείας, να λάβουν τα μέτρα τους για την πάταξη του παράνομου εμπορίου στην πόλη μας και την εξαφάνιση  των ανεξέλεγκτων πάγκων που στήνονται καθημερινά (ιδιαίτερα στην οδό Ρήγα Φερραίου) αλλά και των διάφορων παζαριών λόγω των επικείμενων εορτών του Πάσχα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: