ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Παρασκευή 31 Μαρτίου 2017

«Let’s do it Greece»: Γίνε η αλλαγή που περιμένεις!



Πάνω από 150 δράσεις αυτή την Κυριακή στην Περιφέρεια ΔΕ
Για μία ακόμη χρονιά, η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, έχοντας θέσει υπό την αιγίδα της την Πανελλήνια Εθελοντική Εκστρατεία «Let’s do it Greece», κινείται στους ρυθμούς της μεγαλύτερης εθελοντικής περιβαλλοντικής δράσης που θα διεξαχθεί σε ολόκληρη τη χώρα μεθαύριο Κυριακή 2 Απριλίου.

«Στις 2 Απριλίου, λοιπόν, γίνε η αλλαγή που περιμένεις!».
Αυτό είναι το κεντρικό σύνθημα της δράσης, κατά την οποία εκατοντάδες εθελοντές από την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας θα ενωθούν με εθελοντές από όλα τα μήκη και πλάτη της Ελλάδας με έναν σκοπό: Να καθαρίσουν, να δενδροφυτεύσουν, να ομορφύνουν την περιοχή τους και να διαδώσουν τον εθελοντισμό.
Μέχρι σήμερα, περισσότερες από 150 δράσεις έχουν δηλωθεί στην επικράτεια της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας και στις τρεις Περιφερειακές Ενότητες (Αιτωλοακαρνανία, Αχαΐα, Ηλεία).
Αυτή την Κυριακή 2 Απριλίου, μπορεί ο καθένας μας να γίνει κομμάτι του οράματος για μια καθαρή Ελλάδα!
Αν είστε ομάδα, σύλλογος, γειτονιά, παρέα, συλλογικότητα, ακόμα και σήμερα μπορείτε να δηλώσετε τη δική σας δράση στο σύνδεσμο http://letsdoitgreece.org /δήλωστε-συμμετοχή/
Εναλλακτικά, πάρτε μέρος σε κάποια δράση δίπλα σας.
Εντοπίστε τη δράση που σας ενδιαφέρει μέσα από το διαδραστικό Χάρτη Δράσεων (http://letsdoitgreece.org/map/) ή αλλιώς στα επισυναπτόμενα αρχεία.
Όλοι, λοιπόν, ραντεβού αυτή την Κυριακή 2 Απριλίου 2017, ώστε και φέτος η Δυτική Ελλάδα θα φωνάξει δυνατά Let’s do it Greece.
Δίνοντας και πάλι το σύνθημα του εθελοντισμού, της συνεργασίας, της ευαισθητοποίησης και κινητοποίησης όλων μας για ένα καλύτερο, καθαρότερο και πιο πράσινο αύριο, ιδίως για τα παιδιά μας.
Στις 2 Απριλίου, κάνε κι εσύ το πρώτο βήμα. Γίνε η αλλαγή που περιμένεις!




Κατεβάστε τους τρεις πίνακες και μεγενθύνετέ τους, για να διαβάσετε τις περιοχές και τις ώρες δράσης σε κάθε περιοχή της Δυτ. Ελλάδας.


Δεν υπάρχουν σχόλια: