ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Πέμπτη 30 Μαρτίου 2017

Πάρτο Αλλιώς



Του Ντίνου Βγενόπουλου
·        Ξυδάκης : Δεν υπάρχει συνεργάτης του κ. Σημίτη, από το στενό του περιβάλλον, από την 8ετία του εκσυγχρονισμού που να μην εμπλέκεται στα μεγαλύτερα σκάνδαλα, στη Ζίμενς, στα εξοπλιστικά, παντού.
·        Αδικείς τον …καφετζή  Νίκο…

·         Σημείωσε πως, οι μετοχές που είχε το  δημόσιο  στον ΟΛΘ μεταφέρθηκαν στο ΤΑΙΠΕΔ το 2011 και το 2014 ξεκίνησε ουσιαστικά η διαδικασία ιδιωτικοποίησης του λιμανιού της Θεσσαλονίκης,
·        Κάθε λιμάνι και  καημός…
·         Η προσπάθεια του όλοι ίδιοι είναι συνεχίζεται…
·        «Πλυντήριο» ο βούρκος…
·        Φιλ Χάμοντ υπουργός Οικονομικών της Τερέζας Μέι: «Κατανοούμε ότι δεν μπορούμε να επιλέγουμε ό,τι θέλουμε, δεν γίνεται να έχουμε και την πίτα ολόκληρη και τον σκύλο χορτάτο»
·        Το σκυλί του Μπάσκερβιλ…
·        Καλά τέτοιο …στρίμωγμα δεν το έχω  ξαναδεί…
·        Τ ΄ αλατιού  τους έκανε ο Σημίτης
·        Κοσιώνη και Τσίμα…
·        Με την καταβολή 3,1 εκατομμυρίων ευρώ, εξοφλήθηκαν οι οφειλές που είχε η Ελληνική Βιομηχανία Ζάχαρης προς τους τευτλοπαραγωγούς για το 2016.
·        Και χάλασε η ζαχαρένια κάποιων…
·        Εισαγωγέων και λοιπών …συγγενών  που ήθελαν την κατάρρευση της  ΕΒΖ…
·        Στην ρωσική διανόηση επιρρίπτει την ευθύνη για την Οχτωβριανή Επανάσταση το 1917, ο Πατριάρχης Μόσχας και Πασών των Ρωσιών, Κύριλλος.
·        Το κακό με τη διανόηση είναι ότι …διανοείται τα αδι… ανόητα  κάποιων άλλων…
·        Ο δικαστής της Χαβάης Ντέρικ Ουάτσον μετέτρεψε την προηγούμενη προσωρινή εντολή που είχε εκδώσει πριν από 15 ημέρες , που αμφισβητεί την ταξιδιωτική απαγόρευση του προέδρου Τραμπ κρίνοντας ότι συνιστά αντισυνταγματική θρησκευτική διάκριση. Η εντολή ισχύει για το σύνολο του αμερικανικού εδάφους.
·        Τραμπ… α , τραμπ.. αλίζομαι…
·         UNICEF : «Κίνδυνος σχετικής φτώχειας των παιδιών από 23% το 2009 αυξάνει σε 28,8% το 2012 και στη συνέχεια μειώνεται ελαφρά στο 26,6% το 2014. Αυτό σημαίνει ότι μισό εκατομμύριο παιδιά στη χώρα ζουν σε φτωχές οικογένειες. Η γραμμή όμως σχετικής φτώχειας δεν είναι ο πλέον κατάλληλος δείκτης για να αποτυπώσει τις αλλαγές στο επίπεδο διαβίωσης τόσο του γενικού πληθυσμού της χώρας όσο και των παιδιών κατά την περίοδο της κρίσης και της εφαρμογής των πολιτικών λιτότητας
·        Πως το είπες ;
·        Ευρώπη της …ευημερίας;
·        Παιδιαρίσματα…
·        TVXs: Clara Jimenez: Η κυνηγός των «Fake News»
·         «Δημοκρατία σημαίνει σωστά πληροφορημένοι ελεύθερα σκεπτόμενοι πολίτες.»
·        Σε ένα ψεύτικο κόσμο πως μπορούμε να αναζητάμε αληθινές ειδήσεις;
·        «Με το να είμαστε επαγγελματίες.»
·        Αχ Κλάρα…
·        Εκεί που τους χρεωστάγανε ζητάνε και το βόδι…
·        Παναγιώτης Παπανικόλας, «Βρισκόμαστε στην τελική ευθεία. Σε λίγες μέρες θα δώσουμε στους χρήστες έναν ολοκληρωμένο αυτοκινητόδρομο, που θα προσφέρει ασφαλή και άνετη οδήγηση, ώστε να φτάνουν σε λιγότερο χρόνο από την Αθήνα στην Πάτρα. Η Ολυμπία Οδός είναι κατά 95% ολοκληρωμένο έργο, γεγονός που την καθιστά απολύτως λειτουργική σε όλο το μήκος της. Δηλαδή, όσον αφορά την κύρια αρτηρία θα έχει το επίπεδο εξυπηρέτησης και ασφάλειας που απαιτείται στους αυτοκινητόδρομους».
·        Είναι…μακέτο αυτό το έργο;
·        Επί τη ευκαιρία..
·        Νομίζω τρίζει η καρέκλα του Κικίλια
·        Οσονούπω Σημίτης
·        Πέρασε την …οντισιόν…
·        …Σήκω ψυχή μου
·         Δώσε …ρεύμα …
·        Ξανθός.  «Εμείς είπαμε κάτι που δεν το είπε ποτέ κανείς την περίοδο της κρίσης. Ότι είμαστε μεροληπτικοί υπέρ της δημόσιας περίθαλψης. Είπαμε επίσης, ότι γι' αυτόν τον τομέα, που έχει δομικά προβλήματα αδιαφάνειας, διαφθοράς και κατασπατάλησης θα κάνουμε εξεταστική επιτροπή, για να αποδειχθούν οι στρεβλώσεις και οι παθογένειες, αλλά και οι ευθύνες -πολιτικές ή ποινικές- ώστε να εξυγιανθεί ένα πολιτικό σύστημα που είχε ταυτιστεί με το πάρτι που γινόταν στο χώρο της Υγείας».
·        Χωρίς αναισθητικό…
·        Δημοσκόπηση του ινστιτούτου Gallup: Το ποσοστό αποδοχής του προεδρικού έργου του Ντόναλντ Τραμπ έπεσε σε νέο ιστορικό χαμηλό (35%).
·        Στο κάτω -κάτω της γραφής αξίζει να καταστραφείς…
·        Αλεξιάδης : «Δυστυχώς όμως οι θεσμοί δεν δέχονται να μετρήσουν τα έσοδα από το λαθρεμπόριο και τη φοροδιαφυγή, γιατί είναι τα λεγόμενα παραμετρικά μέτρα».
·        Ελπίζουν ότι θα τους αφήσετε ήσυχους …
·        Άρα δεν θα έχετε αυτά τα έσοδα…
·        Παραδόθηκε η επιστολή αποχώρησης της Βρετανίας από την Ε.Ε.
·        Όταν θα λάβεις αυτό το γράμμα…
·        Θα αρχίσει το κλάμα…
·        Διότι , 30-50 δις ευρώ θα πρέπει να καταβάλει η Βρετανία στην Ε.Ε…
·        Τα Διοικητικά Συμβούλια της ΕΣΗΕΑ και της ΕΠΗΕΑ αποφάσισαν την κήρυξη 4ωρης στάσης εργασίας για όλους τους δημοσιογράφους και τους διοικητικούς υπαλλήλους, οι οποίοι εργάζονται στον ραδιοφωνικό σταθμό «ΣΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ. Η στάση εργασίας πραγματοποιείται, έπειτα από την κατάφωρη παραβίαση της εργατικής νομοθεσίας και την απόλυση της συναδέλφου Κατερίνας Κανάκη.
·        Πολύ σωστά.
·        real news;
·        Fake news…
·        KKE  (μικρό απόσπασμα από τις θέσεις για το 20ο Συνέδριο: Κοροϊδεύουν συνειδητά το λαό όσοι ισχυρίζονται ότι η έξοδος της Ελλάδας από την Ευρωζώνη και η υιοθέτηση ενός πιο υποτιμημένου νομίσματος μπορεί να αποτελέσει κρίκο βελτίωσης της ζωής του λαού μέσω της ώθησης που θα δώσει στην ανταγωνιστικότητα και την ανάπτυξη. Η όποια καπιταλιστική ανάπτυξη, αν επιτευχθεί σε μια πορεία, δε θα συνοδευτεί από ουσιαστική ανάκαμψη μισθών, συντάξεων, δικαιωμάτων, δε θα ωφελήσει το λαό. Η καπιταλιστική Ελλάδα με εθνικό νόμισμα δεν συνιστά ρήξη προς όφελος του λαού. Όσες πολιτικές δυνάμεις προβάλλουν έναν τέτοιο στόχο ως «λύση» ή ως ενδιάμεσο στόχο ριζικών αλλαγών, παίζουν αντικειμενικά το παιχνίδι τμημάτων του κεφαλαίου. Αυτή η επιλογή δεν οδηγεί σ’ επιστροφή στα σχετικά καλύτερα επίπεδα διαβίωσης των δεκαετιών του ’80 και του ’90, όπως διατυμπανίζεται από ορισμένους.
·        Αξιοσημείωτο…
·        Και όχι μόνο αυτό…
·        Αναβολή της σημερινής συνεδρίασης της Π.Γ. του ΣΥΡΙΖΑ
·        Δεν ολοκληρώθηκε το …μασάζ
·        Και ακολουθεί …σάουνα…
·        Σε ζεματιστό νερό…
·        Σκάνδαλο ΖΗΜΕΝΣ :Τόσο το Δημόσιο, όσο και ο ΟΤΕ νομιμοποιούνται να παρίστανται στη δίκη και να αξιώνουν καταβολή αποζημίωσης, καθώς υπέστησαν βλάβη από την υπογραφή της επίδικης σύμβασης. Ειδικά για το Δημόσιο, μάλιστα, η εισαγγελέας τόνισε πως η βλάβη του αφορά και το γεγονός ότι είναι μέτοχος του ΟΤΕ.Η εισαγγελική πρόταση προκάλεσε αντιδράσεις από την πλευρά των συνηγόρων των κατηγορουμένων, οι οποίοι επανέλαβαν ότι δεν δικαιούται παράστασης το Δημόσιο, παρά μόνον ο ΟΤΕ, και αυτός μόνο για το αδίκημα της νομιμοποίησης εσόδων από παράνομη δραστηριότητα.
·        Ο ΟΤΕ ανήκει στους Γερμανούς…
·        Σκουρλέτης: «Ας μην κάνει η Νέα Δημοκρατία ότι δεν καταλαβαίνει. Ως προς τα πολιτικά «βαποράκια» που επιδιώκουν και προωθούν την ιδιωτικοποίηση της ΔΕΗ, είναι σαφές ότι αναφέρομαι σε αυτήν.
·        "Βρε, τι επίτηδες και μάξους ! Δε σε βλέπαμε που ξεφύσαγες ίδιο παπόρι της στεριάς ; "

Δεν υπάρχουν σχόλια: