ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Πέμπτη 30 Μαρτίου 2017

Παύει η αμφίδρομη κίνηση λιμάνι-Περιμετρική



«Ενημερώνουμε το ευρύ κοινό ότι αύριο Παρασκευή 31/3/2017 αναμένεται να παραδοθεί σε χρήση, προς διευκόλυνση της κυκλοφορίας, το τμήμα της παραγλαύκιας αρτηρίας βορείως του π. Γλαύκου μεταξύ των οδών Πατρών Κλάους και Ακρωτηρίου.


Με την παράδοση σε χρήση του ανωτέρω τμήματος, η παραγλαύκια αρτηρία βορείως του π. Γλαύκου θα λειτουργεί αποκλειστικά ως κάθοδος προς το Νέο Λιμένα Πατρών ενώ η παραγλαύκια αρτηρία νοτίως του π. Γλαύκου θα λειτουργεί στο σύνολό της αποκλειστικα ως άνοδος προς την Ευρεία Παράκαμψη Πατρών και θα παύσει η υφιστάμενη σε αυτήν αμφίδρομη κίνηση των οχημάτων. 

Ταυτόχρονα θα τεθεί σε λειτουργία η φωτεινή σηματοδότηση στο σύνολό των κόμβων των παραγλαύκιων αρτηριών με τις οδούς Πατρών Κλάους και Ακρωτηρίου με βάση τις νέες κυκλοφοριακές συνθήκες που θα δημιουργηθούν.

Σε περίπτωση που κατά τους απαιτούμενους τελικούς ελέγχους παρουσιαστεί οποιοδήποτε τεχνικό πρόβλημα θα καταβληθεί κάθε προσπάθεια για την άμεση αντιμετώπισή του προκειμένου η όποια καθυστέρηση να είναι η ελάχιστη δυνατή. Για την ομαλή μετάβαση από την υφιστάμενη κατάσταση στις νέες κυκλοφοριακές συνθήκες, έχει ζητηθεί η συνδρομή της Τροχαίας Πατρών».

Δεν υπάρχουν σχόλια: