ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τρίτη, 28 Μαρτίου 2017

Πάρτο ΑλλιώςΤου Ντίνου Βγενόπουλου
·        Η πρόταση για την αναθεώρηση του Συντάγματος περιλαμβάνει σαφή διαχωρισμό Κράτους – Εκκλησίας.
·        Δόξα συ Κύριε…

·        Αλλά  και εποικοδομητική ψήφο δυσπιστίας. Πρόκειται για την υποχρέωση η πρόταση δυσπιστίας εναντίον μιας κυβέρνησης να συνοδεύεται από πρόταση για ανάδειξη νέας κυβέρνηση. Ακόμη σε κάθε περίπτωση πρόωρης διάλυσης της Βουλής η επόμενη Βουλή εκλέγεται για θητεία ίση με το υπόλοιπο της Βουλής που διεκόπη η θητεία της.
·        Δηλαδή , αν δεν σας αρέσει ο Τσίπρας υπάρχει και ι Δραγασάκης
·        Η αν ισχύσει το σενάριο επιστημονικής φαντασίας
·        Αντί Κυριάκου ο Άδωνις
·        Από τη Σκύλα στα σκύβαλα…
·        Έχει ενδιαφέρον η αναθεώρηση
·        Προτείνω  συνταγματική κατοχύρωση
·        Σε πιθανή μελλοντική κρίση οι περικοπές ξεκινούν από τους μισθούς και τις αποζημιώσεις του Πρόεδρου της Δημοκρατίας , του Πρωθυπουργού, των Υπουργών, των Βουλευτών κλπ
·        Διότι αυτοί έχουν την ευθύνη για την πορεία της χώρας
·        Ε, και αν δεν μπορεί να γίνει αλλιώς ας πάμε και στους μισθούς.
·         Και μη μου πεις ότι λαϊκίζω …
·        Γιατί θα μας ξαναπούν ότι μαζί τα φάγαμε
·        Η μας φάγανε οι γυναίκες , τα ποτά και τα ξενύχτια
·        Το υποψιάζεσαι ε;
·        Ο Γερούν μας αφήνει
·        Για την ακρίβεια τον διώχνουν
·        Με μαύρο δάκρυ θα κλαίνε μπάμπηδες , και πορδοσάλτες …
·        Όλο το σκυλολόι …
·        Πλήθος επιστημονικών ερευνών να καταδεικνύουν ζιζανιοκτόνο Roundup είναι ακραία τοξικό και αποτελεί κίνδυνο για τη δημόσια υγεία, συνδέεται με την πρόκληση καρκίνων, γενετικών ανωμαλιών και της νόσου του Πάρκινσον, ωστόσο ο Ευρωπαϊκός Οργανισμός Χημικών Προϊόντων (ECHA), αρμόδια υπηρεσία της Ευρωπαϊκής Ένωσης, το έκρινε «αθώο».
·        Καλό θα ήταν να θεσπιστεί ένας ευρωπαϊκός κανόνας γι΄ αυτές τις περιπτώσεις. Όσοι συμμετέχουν  σε τέτοιες αποφάνσεις να τρώνε Μόνο αυτά τα προϊόντα…
·        Πώς να τα βρούμε αφού τα κρύβετε…
·        Τα σχέδιά  σας…
·        Ο γιος του Νίκου Μπελογιάννη διαμαρτυρήθηκε ότι το ΚΚΕ πήρε πίσω το όπλο του πατέρα του “Για αυτό δεν πήγα στα εγκαίνια, διότι ξέρω καλά ότι η καπηλεία είναι αυτοσκοπός για αυτούς.
·        Το όπλο έσκασε στα χέρια τους…
·        Η κυβέρνηση φαίνεται να δέχεται τις απαιτήσεις της Τρόικας στα ενεργειακά, με σκοπό να εξασφαλίσει «συναίνεση» στα εργασιακά.
·                Εξαρχής αυτό τους ενδιέφερε κυρίως
·                Παπαντωνίου: Με στοχοποιούν ο Τσίπρας και η κυβέρνηση
·        Αν δεν κάνω λάθος πολύ πρόσφατα καταδικαστήκατε  για φοροδιαφυγή…
·        Το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων αποφάσισε «να μην εμμείνει» στην κλήση του, καθώς πως έγινε γνωστό την περασμένη εβδομάδα, ο πρόεδρος του Ολυμπιακού ξεκαθάρισε στο δικαστήριο πως δεν θα ήθελε να καταθέσει για την υπόθεση, ζητώντας να αναγνωστεί στο ακροατήριο η απολογία που είχε δώσει στον ανακριτή, ισχυριζόμενος  πως ό, τι είχε να πει για τη συγκεκριμένη υπόθεση το είπε τότε.
·        Πολλάκης: Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΕΦΕΤΩΝ ΠΟΥ ΑΡΧΕΙΟΘΕΤΗΣΕ ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΖΗΜΕΝΣ-ΟΣΕ ,Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΠΟΥ ΧΕΙΡΙΣΤΗΚΕ ΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΕΝΤΑΛΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΑΚΟ
ΣΤΕΛΝΕΙ (μετα απο μήνυση του Γεωργιάδη -Τζαβάρα απο τη ΝΔ) ΓΙΑ 3 ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΛΗΜΜΕΛΗΜΑ ΤΡΕΙΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΤΟΥ ΥΠ ΥΓΕΙΑΣ ΠΟΥ ΕΚΤΕΛΕΣΑΝ ΕΝΤΟΛΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΣΑΚΩΣΑΝ ΣΤΑ ΠΡΑΣΣΑ ΤΟ ΠΕΛΑΤΕΙΑΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΣΤΗΘΕΙ ΣΤΟ ΚΕΕΛΠΝΟ!!!!!!!!!!!!!
Είχε μάλιστα προηγηθεί πρόταση του εισαγγελέα πρωτοδικών για ΑΡΧΕΙΟΘΕΤΗΣΗ της υπόθεσης!!!!
·        Δικαιοσύνη
·        Χωρίς ήλιο…
·        Ο Ανδρέας Μαρτίνης, προσωρινά κρατούμενος για οικονομικές ατασθαλίες σε βάρος του νοσοκομείου «Ερρίκος Ντυνάν», σε κατάθεση που έδωσε τον περασμένο Νοέμβριο στην εισαγγελέα των φυλακών Κορυδαλλού, υποστήριξε ότι οι πρώην υπουργοί της κυβέρνησης ΝΔ-ΠΑΣΟΚ, Άδωνις Γεωργιάδης, Κωνσταντίνος Χατζηδάκης, Παναγιώτης Μηταράκης, Ανδρέας Λυκουρέντζος και Μαυρουδής Βορίδης συνέδραμαν στην εκχώρηση του νοσοκομείου «έναντι πινακίου φακής», μέσω εκπλειστηριασμού το 2014, σε εταιρεία που ανήκει στον Όμιλο Πειραιώς.
·        Αυτά δεν είναι …μαρτίνια είναι κοπάδι λύκων…
·         Ο κ. Τόμσεν παραδέχθηκε, ότι το ΔΝΤ κατ’ επανάληψιν υπερεκτιμούσε το 2011-12 την αναμενόμενη ανάπτυξη , καθώς η πολιτική κρίση σταδιακά βάθαινε,  και ότι υποεκτίμησε στην αρχή τους δημοσιονομικούς πολλαπλασιαστές.
·        …Λεβέντη μου…,
·         ‘Η  υπερεκτιμάς ή υποεκτιμάς
·        Δεν κάνεις καμιά άλλη δουλειά;
·        Αυτή δεν μπορείς…
·        Ο δήμαρχος Αθηναίων κ. Γιώργος Καμίνης όρισε ως   πρόεδρο της Επιτροπής Διενέργειας Δημοπρασιών τον δημοτικό σύμβουλο κ. Θάνο Πλεύρη!
·        Αυτό είναι που λένε κεντροακροδεξιά;
·        Αν και …σωστό θα ήταν να του αναθέσει τους μετανάστες…

·        Στουρνάρας: Η χώρα δεν βγαίνει από τα μνημόνια γιατί οι πολιτικοί δεν είχαν τη γενναιότητα να πουν την αλήθεια

·        Τη …δική σας αλήθεια εννοείτε…
·        Δάνειο  1 δισ. ευρώ, υπέγραψε με τη Fraport Greece με πέντε Τράπεζες μεταξύ τους και η Alfa Bank
·        Ο εμίρης και ο κακομοίρης
·        Αμ,  έτσι σου φτιάχνω κι΄εγώ ΚΑΙ αεροπλάνα, και αεροδρόμια… και λιμάνια
·        Σ. Κεδίκογλου: «Εμείς πιστεύουμε στην ιδιωτικοποίηση του ΑΔΜΗΕ και το άνοιγμα της αγοράς»
·        Με …επιχειρήσεις  όπως η παραπάνω…
·        Σωστό τον βρίσκω τον Σίμο…
·        Υπουργός Οικονομίας Δημήτρης Παπαδημητρίου: «Παρά την γενική παραδοχή του το ΔΝΤ σήμερα ζητά πρόσθετα μέτρα λιτότητας τα προσεχή έτη, θεωρώντας τα ικανά να συμπληρώσουν τις μεταρρυθμίσεις. Ζητεί το ακριβώς αντίθετο από αυτό που γενικά προτείνει».
·        Εδώ παπάς εκεί παπάς .
·        Τσίπρας : «Η Δυτική Ελλάδα και η δυτική Πελοπόννησος έχει μεγάλες δυνατότητες, είναι ένα ευλογημένο φυσικό περιβάλλον, με μία πολύ μεγάλη κληρονομιά, αρχαιοελληνική κληρονομιά και παράδοση πολιτισμική. Ο συνδυασμός αυτών, παράλληλα με τις δυνατότητες της παραγωγικής ανασυγκρότησης, σε ό,τι αφορά τον πρωτογενή τομέα, μπορούν να δώσουν ελπίδα και προοπτική, ώστε να ξαναγυρίσουν οι άνθρωποι πίσω στον τόπο τους». 
·        Αμ έπος , αμ έργον …
·        Θανάσης Κουμούτσος: Η γέφυρα , Τσακώνας,  θεωρείται μια από τις καλύτερες σε παγκόσμια κλίμακα σε τεχνογνωσία και τεχνολογία. Είναι ένα έργο υψίστης τεχνολογίας και σκοπιμότητας καθώς ήρθε να αντιμετωπίσει το πρόβλημα κατολίσθησης που υπήρχε στο συγκεκριμένο κομμάτι του δρόμου Τρίπολης-Καλαμάτας. Έτσι πήγαμε στην τοξωτή γέφυρα που έχει 390 μέτρα άνοιγμα. Συνεργάστηκαν πολλοί άνθρωποι για την κατασκευής της εκ των οποίων το 90% ήταν Έλληνες επιστήμονες, κατασκευαστές και εργαζόμενοι. Υπήρχαν βέβαια πολλά προβλήματα χρηματοδότησης και αν δεν ήταν το ΕΣΠΑ δεν θα είχε γίνει. Ταλαιπωρήθηκε μια δεκαετία το έργο αλλά τελικά έγινε. Βέβαια το καθεστώς διαχείρισής της δεν έχει ξεκαθαριστεί ακόμα.»  
·        Έρχεται και δρόμος
·        Κάτι ανάλογο με την γέφυρα Ρίου-Αντιρρίου…
Δημοσίευση σχολίου