ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Πέμπτη 30 Μαρτίου 2017

Τ. Αλεξιάδης για αξιολόγηση: Σύντομα λευκός καπνός


«Είμαστε στο τέλος μιας διαδικασίας», «θα έχουμε λευκό καπνό» δήλωσε ο πρώην υπουργός βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Τρύφων Αλεξιάδης αναφερόμενος στη διαπραγμάτευση. 


O κ. Αλεξιάδης εξήγησε ότι «η διαδικασία αυτή δεν ήταν πολιτική επιλογή της κυβέρνησης, αλλά πολιτική αναγκαιότητα,  που ξεκίνησε από τον Αύγουστο του 2015» ενώ αναφορικά με τα μέτρα συνέστησε «να περιμένουμε, γιατί έχουμε ακούσει πολλή καταστροφολογία».

Εστιάζοντας στην αντιφατικότητα της κριτικής της αξιωματικής αντιπολίτευσης κάλεσε όσους διαφωνούν με τα μέτρα «να καταθέσουν και τη διαφορετική πολιτική πρότασή τους». «Ακούμε για παράδειγμα κριτικές από κόμματα που ταυτόχρονα λένε ότι αν έρθουμε στην εξουσία θα τα εφαρμόσουμε» πρόσθεσε χαρακτηριστικά.

Αναφέρθηκε στις επιτυχίες που έχει καταγράψει η κυβέρνηση με βάση τα στοιχεία, στην καταπολέμηση της φοροδιαφυγής και του λαθρεμπορίου. «Δυστυχώς όμως οι θεσμοί δεν δέχονται να μετρήσουν τα έσοδα από το λαθρεμπόριο και τη φοροδιαφυγή, γιατί είναι τα λεγόμενα παραμετρικά μέτρα».

Απαντώντας στην ερώτηση για την ψήφιση των μέτρων υπογράμμισε ότι πρόκειται για ένα συνολικό σχεδιασμό. «Η συμφωνία είναι συνολική και πριν πάει στη Βουλή θα περάσει από τα συλλογικά όργανα για να συζητηθεί και να εγκριθεί» εξήγησε ο κ. Αλεξιάδης επισημαίνοντας ότι  «όλα θα κριθούν σε συλλογικό επίπεδο, θα συμφωνήσουμε, ή θα διαφωνήσουμε και θα πράξουμε την άποψη της πλειοψηφίας».

Τέλος ο κ. Αλεξιάδης υπογράμμισε ότι «κάποια στιγμή θα πρέπει να ανοίξουμε το θέμα του χρέους και της ανάπτυξης. Όλα τα άλλα είναι τα σκαλοπάτια για να φτάσουμε σε αυτή τη συζήτηση και να λυθεί το θέμα του χρέους». «Κάποιοι θέλουν να συζητάμε όλα τα προηγούμενα για να μην φτάνουμε στο χρέος» αλλά όπως υπογράμμισε «Δεν μπορεί να παραμένει η Ελλάδα μια αποικία χρέους, θα πρέπει να περάσουμε στο επόμενο στάδιο».

Kατ. Μπρέγιαννη-avgi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: