ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Πέμπτη 30 Μαρτίου 2017

Πάτρα: Πάαααλι παρέμβαση έκαναν οι κουκουλοφόροι !



Προς τιμήν του συντρόφου τους Τάσου Θεοφίλου οι νεαροί αυτή τη φορά, μετά τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στην Πάτρα, έκαναν κατάληψη στον τηλεοπτικό σταθμό Super B. H κατάληψη στον τηλεοπτικό σταθμό από τους νεαρούς αυτόνομους ξεκίνησε στις 8.20  το απόγευμα, όταν εισερχόμενοι απαίτησαν να παιχτεί βίντεο δικό τους με σχετικό θέμα.


Το βίντεο παίχθηκε, διότι όπως είπε  άτομο από τον σταθμό: «Εμείς εδώ είμαστε για όλον τον κόσμο».

Εκτός της εφόδου στο  στούντιο, έκλεισαν με πανό και την είσοδο του καναλιού. Οι αυτόνομοι με αυτό τον τρόπο δήλωσαν τη συμπαράστασή τους στον συλληφθέντα αγωνιστή Τάσο Θεοφίλου. Μετά την παρέμβαση που έκαναν στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Super B, απεχώρησαν και δεν ξέχασαν να βγάλουν τις κουκούλες με τις οποίες, λόγω μεγάλης επαναστατικότητας φορούσαν για να μην τους αναγνωρίζουν οι... επαναστατημένες μάζες, που περίμεναν απ' έξω απ' τον σταθμό!

Που είσαι καημένε Βασιλάκη του ΕΑΜ, που σε παρόμοια παρουσία τους στην επέτειο της μνήμης του  αγωνιστή καθηγητή Ν. Τεμπονέρα φέτος, είπες τις μεγάλες κουβέντες, καθώς τελείωσαν την ανάγνωση κειμένου τους οι... μαυροστεναχωρημένοι:

«Μόνο που εμείς, τότε που χτυπιόμαστε με τους Καλαμπόκες της Ακροδεξιάς, δεν φορούσαμε κουκούλες»!  

Με λίγες λέξεις τα είπες όλα... Και όλοι κατάλαβαν τι εννοούσες!

Δεν υπάρχουν σχόλια: