ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Πέμπτη, 30 Μαρτίου 2017

Καταργείται η «διαγωγή κοσμία» για τους μαθητέςΤέλος στην «διαγωγή κοσμία», βάζει η κυβέρνηση με τον υπουργό Παιδείας Κώστα Γαβρόγλου να ανακοινώνει στη Βουλή την κατάργηση της διάταξης για την διαγωγή στα σχολεία.


«Πρόκειται για μία για εντελώς αναχρονιστική διάταξη που χρησιμοποιήθηκε ενάντια στους αριστερούς και δημιουργικούς πολίτες της χώρας», είπε ο υπουργός εκφράζοντας στην ερωτώσα βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Εύη Χριστοφιλοπούλου με την ελπίδα ότι θα την ψηφίσει και η αντιπολίτευση.

Ακόμη ο Κ. Γαβρόγλου ενημέρωσε ότι αύριο θα προβεί σε ανακοινώσεις και κυρώσεις για το Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης, καθώς, όπως είπε, «έχουν παρατηρηθεί καταστάσεις που έχουν ξεφύγει από τον έλεγχο της νομιμότητας».
Δημοσίευση σχολίου