ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τετάρτη 29 Μαρτίου 2017

Σε ρυθμούς «Let’s do it Greece» η Περιφέρεια ΔΕ




Στις 2 Απριλίου, γίνε η αλλαγή που περιμένεις!
Σε ρυθμούς «Let’s do it Greece» κινείται και η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, καθώς πλησιάζει το αποκορύφωμα της μεγαλύτερης εθελοντικής περιβαλλοντικής δράσης της χώρας την επόμενη Κυριακή 2 Απριλίου 2017.

Με κεντρικό σύνθημα «Γίνε η Αλλαγή που Περιμένεις», εκατοντάδες εθελοντές από τη Δυτική Ελλάδα ενώνονται με εθελοντές από όλα τα μήκη και πλάτη της Ελλάδας, καθώς, μέχρι σήμερα, πάνω από 150 δράσεις έχουν δηλωθεί στην επικράτεια της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας και στις τρεις Περιφερειακές Ενότητες (Αιτωλοακαρνανία, Αχαΐα, Ηλεία).
Ήδη από τη Δευτέρα έχει ξεκινήσει η «Σχολική Εβδομάδα Εθελοντισμού Let’s Do It Greece 2017», η οποία με την έγκριση του Υπουργείου Παιδείας, υλοποιείται σε περισσότερα από 1.400 σχολεία της χώρας.
Την Κυριακή 2 Απριλίου, μπορεί ο καθένας μας να γίνει κομμάτι του οράματος για μια καθαρή Ελλάδα!
Αν είστε ομάδα, σύλλογος, γειτονιά, παρέα, συλλογικότητα, δηλώστε τη δική σας δράση στο σύνδεσμο http://letsdoitgreece.org /δήλωστε-συμμετοχή/
Εναλλακτικά, πάρτε μέρος σε κάποια δράση δίπλα σας. Εντοπίστε τη δράση που σας ενδιαφέρει μέσα από το διαδραστικό Χάρτη Δράσεων (http://letsdoitgreece.org/map/)
Όλοι, λοιπόν, ραντεβού αυτή την Κυριακή 2 Απριλίου 2017, ώστε και φέτος η Δυτική Ελλάδα θα φωνάξει δυνατά Let’s do it Greece.
Δίνοντας και πάλι το σύνθημα του εθελοντισμού, της συνεργασίας, της ευαισθητοποίησης και κινητοποίησης όλων μας για ένα καλύτερο, καθαρότερο και πιο πράσινο αύριο, ιδίως για τα παιδιά μας.
Στις 2 Απριλίου, κάνε κι εσύ το πρώτο βήμα. Γίνε η αλλαγή που περιμένεις!

Δεν υπάρχουν σχόλια: