ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τρίτη 28 Μαρτίου 2017

Let’s do it Ποτάμι στην Πλατεία... Όλγας!



Τα μέλη και οι φίλοι του Ποταμιού Αχαΐας σας καλούν την Κυριακή 2 Απριλίου 2017, και ώρα 11:00 π.μ. στην Πλατεία Όλγας, να συμμετάσχετε στην Πανελλήνια Εθελοντική Εκστρατεία «Let’s do it Greece 2017», καθαρίζοντάς την. 


Καλούμε τους συμπολίτες μας, τους Συλλόγους και τους κατοίκους της περιοχής, να υποστηρίξουν την δράση μας. Δηλώστε την συμμετοχή σας, στέλνοντας ηλεκτρονικό μήνυμα στο topotamiachaias@gmail.com ή απλώς …ελάτε στην πλατεία να ενώσουμε τις δυνάμεις μας!!!
Το Ποτάμι πιστό στην αξία του εθελοντισμού συμμετέχει ενεργά σε κάθε κίνηση που μπορεί να συμβάλει στην καλυτέρευση του τόπου μας, με κάθε μέσο που διαθέτει, με κάθε μέλος του, με κάθε άνθρωπο που μπορεί να επηρεάσει θετικά.

Το κίνημα Let’s do it Greece είναι μέρος του παγκόσμιου Let’s do it World στο οποίο συμμετέχουν 180 χώρες.

Η Ελλάδα συμμετέχει σε αυτό το κίνημα φροντίζοντας για την προώθηση της περιβαλλοντικής συνείδησης εμπράκτως. Χιλιάδες πολίτες από κάθε μεριά του πλανήτη, καθαρίζουν τις χώρες τους, περνώντας μήνυμα βελτίωσης και προστασίας του φυσικού και αστικού περιβάλλοντος.

Την Κυριακή 2 Απριλίου ενώνουμε τις δυνάμεις μας και στέλνουμε μήνυμα ότι όλοι μαζί μπορούμε να κρατήσουμε καθαρές τις πλατείες και τις γειτονιές μας!

____________
Σημείωση Istologiou G. Mosxou: O διαχειριστής του Istologiou υπενθυμίζει πως με απόφαση του δημοτικού συμβουλίου Πατρέων, δεν υφίσταται ονομασ'ία Πλα. Όλγας. Αυτή αντικατεστάθη στην μνήμη των Αγωνιστών της Εθνικής Αντίστασης, με την ομώνυμη ονοματοδοσία.

Δεν υπάρχουν σχόλια: