ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τρίτη, 28 Μαρτίου 2017

Αλ. Τσίπρας: Η αλήθεια θα βρεθεί για το μεγάλο πάρτυΌλη η διαφθορά
στον Εισαγγελέα

«Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΜΙΑ ΚΑΘΑΡΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΟΔΗΓΗΣΑΝ ΤΗ ΧΩΡΑ ΣΤΗΝ ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ Ν.Δ. ΚΑΙ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΖΗΤΑΝΕ ΚΑΙ ΤΑ ΡΕΣΤΑ. ΑΛΛΑ ΑΠ' ΟΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΜΑΤΑΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ...» ΣΗΜΕΙΩΣΕ Ο ΑΛ.ΤΣΙΠΡΑΣ - «ΟΥΤΕ Η Κ. ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΟΥΤΕ Ο Κ. ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΑΠΟ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΛΟΓΗ. Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΘΑ ΒΓΑΛΕΙ ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΥΓΟΜΑΧΙΑ ΑΥΤΗ»


Ολομέτωπη επίθεση κατά του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ εξαπέλυσε από το βήμα της Βουλής ο πρωθυπουργός Αλ.Τσίπρας κατά την διάρκεια της συζήτησης για την συγκρότηση προανακριτικής επιτροπής για τα εξοπλιστικά.

"Ο κόσμος περιμένει μια καθαρή απάντηση από τα κόμματα που οδήγησαν τη χώρα στην χρεοκοπία Ν.Δ. και ΠΑΣΟΚ και σήμερα ζητάνε και τα ρέστα. Αλλά απ' ότι φαίνεται μάταια την περιμένει..." σημείωσε ο Αλ.Τσίπρας υπογραμμίζοντας: 

"Η συζήτηση που γίνεται σήμερα αφορά τον κ. Παπαντωνίου και προκλήθηκε μετά από αίτημα των βουλευτών της πλειοψηφίας. Επειδή οι πολίτες βιώνουν μια σκληρή δημοσιονομική καθημερινότητα να τονίσω ότι μιλάμε για πράξεις ή παραλείψεις που συνέβησαν το 2003. Έχουν περάσει 14 χρόνια μέχρι σήμερα που όλοι συναινούν ότι πρέπει να γίνει προανακριτική; Ειδικά όταν μιλάμε για υποθέσεις που ζημίωσαν το Δημόσιο δεκάδες εκατομμύρια. Γιατί αυτή η καθυστέρηση;"

Παρόλο που έχουν πει ότι θα ψηφίσουν την πρόταση τα δύο κόμματα αυτά για σύσταση προανακριτικής φρόντισαν να απουσιάζουν. Ούτε η κ. Γεννηματά είναι εδώ ούτε ο κ. Μητσοτάκης από πολιτική επιλογή. Ο ελληνικός λαός θα βγάλει τα συμπεράσματά του για την φυγομαχία αυτή" τόνισε ο πρωθυπουργός για να συμπληρώσει "αν δεν υπήρχε αλλαγή ηγεσίας το 2015 η συζήτηση για τα εξοπλιστικά επί Παπαντωνίου δεν θα γινόταν ποτέ ανέφερε ο κ.Τσίπρας".

"Τη στάση σας κρίνει ο ελληνικός λαός, το μεγαλύτερο έγκλημα δεν είναι τόσο τα πιθανά εγκλήματα των υπουργών σας που θα διερευνηθούν αλλά η τοξικότητα που ποτίσατε την ελληνική κοινωνία. Δημιουργήσατε ένα καθεστώς του έλα μωρέ, όλοι πάνω κάτω κλέφτες είναι. Υποβιβάσατε και εξευτελίσατε το πολιτικό σύστημα. Είχατε το λάθος να κουνάτε το δάχτυλο στους Έλληνες πολίτες και να λέτε "μαζί τα φάγαμε" επεσήμανε ο πρωθυπουργός.

"Όσο έχουμε εμείς την πλειοψηφία στη Βουλή και θα την έχουμε για πολλά χρόνια ακόμα, όλες οι υποθέσεις διαφθοράς θα φτάσουν μέχρι τέλους" είπε ο Αλ.Τσίπρας.

«Μπορεί κανείς να βάζει στην ίδια ζυγαριά τις μίζες για τα εξοπλιστικά προγράμματα ή τις μίζες του ΚΕΕΛΠΝΟ, με αυτούς που προσπαθούν να βγάλουν στο φως όλα όσα εσείς κάνατε;»: το, ρητορικό, αυτό ερώτημα έθεσε εισαγωγικά ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας απευθυνόμενος στο κόμμα της Νέας Δημοκρατίας. Αφορμή είχε σταθεί η επίθεση του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Νίκου Δένδια, που είχε εξαπολύσει νωρίτερα αιχμές κατά του αναπληρωτή υπουργού Υγείας Παύλου Πολάκη για την υπόθεση του ΚΕΕΛΠΝΟ.
Δημοσίευση σχολίου