ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Παρασκευή 31 Μαρτίου 2017

Πάρτο Αλλιώς


Του Ντίνου Βγενόπουλου
·        Μισό εκατομμύριο ευρώ για…φράουλες
·        Τόσο πληρώνει η χώρα γιατί έχει …φραουμπόυδες…
·        Τουλάχιστον άλλαξε κάτι;…
·        Κάτι;…
·        Υποθέτω ότι η πολιτεία θα διεκδικήσει τα λεφτά από τους… επιχειρηματίες…

·         Κυβέρνηση: Ακραία φιλελεύθερες οι απόψεις Στουρνάρα
·        Βουλωμένο γράμμα διαβάζετε
·        Περί ανέμο…γεννητριών
·        Και Υδατο…καλλιεργιών…
·        Κασιεμετικός
·        Μην απορείς αυτός είναι
·        Αυτοί είναι
·        Γι’ αυτό ταιριάζουν…
·        Παπαχυράς;…
·        Περισσότερα από 10 εκατ. ευρώ φαίνεται να έχουν χορηγηθεί από την Υπηρεσία Διεθνούς Αναπτυξιακής Συνεργασίας (ΥΔΑΣ) του Υπουργείο Εξωτερικών, την περίοδο 2008-2009, επί υπουργίας Ντόρας Μπακογιάννη, σε λογαριασμούς σε διάφορους οργανισμούς και φορείς σε χώρες του εξωτερικού με αιτιολόγηση την υλοποίηση προγραμμάτων για την κλιματική αλλαγή. 
·        Με τόσα λεφτά  αλλάζεις το κλίμα και στην Καραϊβική και στο …καραβάκι …
·        Πέτρος Σουρέτης, διευθύνων σύμβουλος της Intrakat είπε:  «Κινδυνεύουν με λουκέτο οι ελληνικές κατασκευαστικές εταιρείες», σχολιάζοντας δημοσιογραφικές πληροφορίες για τσουχτερά πρόστιμα που ετοιμάζεται να καταλογίσει η Επιτροπή Ανταγωνισμού στο πλαίσιο της έρευνας για δημιουργία καρτέλ.
·        Δηλαδή, δεν φτάνει που πληρώσαμε ως λαός τους δρόμους   …σαλόνια ζητάνε και άφεση…
·        Και τα ρέστα…
·        Αυτοί είναι σου λέωωωωωωωωωωωωωωωω
·        Σύνταξη στα 70 θέλει ο Στουρνάρας
·        70 νάναι οι ώρες του
·        Στην Τράπεζα της Ελλάδος …
·        Κυριάκος Μητσοτάκης: Η Ελλάδα χρειάζεται μια αξιόπιστη κυβέρνηση, που θα πιστεύει στο ευρωπαϊκό όραμα κατά τη συνάντησή του με τον πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου.
·        Ντόναλντ Τούσκ: έχετε…
·        Την Τρίτη θα τεθεί σε κυκλοφορία το νέο χαρτονόμισμα των 50 ευρώ, το οποίο θα αντικαταστήσει το ήδη υπάρχον που έχει συμπληρώσει 15 χρόνια «ζωής».
·        Να μου στείλετε τα παλιά …
·        Οι άθεοι φοβούνται λιγότερο το θάνατο…
·         «Στα περβόλια, μες στους ανθισμένους κήπους
·        αν σε πάρω, Χάρε, στο κρασί
·        αν σε πάρω στον χορό και στο τραγούδι
·        τότες χάρισέ μου μιας νυχτιάς ζωή»
·        Του Μίκη θεοδωράκη…
·        Ο Μάικλ Φλιν, ο ..ολιγοήμερος  σύμβουλος Εθνικής Ασφάλειας του Τραμπ, προσφέρεται τώρα να καταθέσει στο FBI και τις Επιτροπές του Κογκρέσου, αρκεί να εξασφαλίσει ασυλία.
·        Άρα Μαίκλ κάποια λέζα έχει κάνει, αλλιώς γιατί η ασυλία;…
·        Ο Ρώσος υπουργός Οικονομικής Ανάπτυξης Αλεξάντρ Νόβακ  ανακοίνωσε ότι στα επόμενα 20 χρόνια θα γίνουν στην Αρκτική επενδύσεις ύψους 400-600 δισεκατομμυρίων δολαρίων.
·        Θα συσκευάζουν παγάκια…
·        Γερμανικές εκλογές
·                Εκεί να δεις Μαυρογιαλούρους…
·                15 χρόνια φυλακή στον πρώην πρόεδρο της  Βραζιλιάνικης Βουλής Εντουάρντο Κούνια
·        Κούνια  μπελά…δες…
·        Κρίθηκε νόμιμη και συνταγματική η σχετική υπουργική απόφαση, που προβλέπει ότι το 50% των  ακαθαρίστων εσόδων σε ξωκλήσια και παρεκκλήσια  περιέρχονται στον Τομέα Πρόνοιας Ορθοδόξου Εφημεριακού Κλήρου Ελλάδος (ΤΠΟΕΚΕ) του Ταμείου Πρόνοιας Δημοσίων Υπαλλήλων (ΤΠΔΥ). Απορρίφθηκε ως αβάσιμη η αίτηση της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών και των Ιερών Μητροπόλεων Ηλείας, Χαλκίδας και Γλυφάδας που ζητούσαν την ακύρωση της απόφασης.
·        Ωρέ τα θέλουν όοοοοολα οι μεγαλοπαπάδες.
·        Να μακαρίζεις ή να σιχτιρίζεις ;
·        Το MEGA εισπράττει  3.000.000 από διαφημίσεις τα οποία πάνε για την εξυπηρέτηση των δανείων που έχει στις τράπεζες.
·        Όμως εκεί εργάζονται άνθρωποι και είναι «μέσα» μισθολογικά τρις μήνες περίπου.
·        Δεν υπάρχει τρόπος να πληρώνονται οι εργαζόμενοι –έχουν παιδιά σπίτια, οικογένειες , υποχρεώσεις-και μετά να παίρνουν οι τράπεζες ;
·        Γιάννης Μακριδάκης: Πέθανε ο άνθρωπος σύμβολο του αγώνα ενάντια στην καταστροφή των χρυσορυχείων της Ελντοράντο «Ταραχιέμαι σου λέω και δεν περνώ από κει πια, κάνω τον κύκλο του βουνού, από τον άλλο δρόμο, 25 χιλιόμετρα για να πάω στο χωριό». Ένας εξαίρετος άνθρωπος ο Γιώργης ο “Καλύβας”, γλυκός σαν τη φύση που τον περιβάλλει, ασπούδαχτος μα μορφωμένος βαθιά, άνθρωπος με όλη την ουσία και τέλος, αξιοπρεπής και αντιστασιακός μέχρι το τέλος του.
·        Στο καλό Κυρ-Γιώργη  
·        Οι διαβουλεύσεις  με τους δανειστές έχουν πλέον επικεντρωθεί στο συνταξιοδοτικό και τα εργασιακά, ενώ στόχος είναι να επιτευχθεί συμφωνία σε τεχνικό επίπεδο μέχρι το Eurogroup της 7ης Απριλίου.
·        Ωστόσο τρικλοποδιές , εκβιασμοί, διαφωνίες , συγκρούσεις δίνουν και παίρνουν
·        Που πάμε ρε, που πάμε;
·        Σε συμφωνία …
·        Στο κελί φυλακής της Σεούλ βρίσκεται από σήμερα η καθαιρεθείσα πρόεδρος της Νότιας Κορέας, Παρκ Γκουν-χιέ, μετά την σύλληψή της με κατηγορίες που περιλαμβάνουν αυτή της δωροληψίας, στο πλαίσιο ενός σκανδάλου διαφθοράς που πλήττει τμήμα της επιχειρηματικής και πολιτικής ελίτ της χώρας. Η τραγική ειρωνεία είναι πως η πρώτη δημοκρατικά εκλεγμένη ηγέτιδα της Νότιας Κορέας που καθαιρέθηκε από την δημοκρατία…

Δεν υπάρχουν σχόλια: