ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Παρασκευή 31 Μαρτίου 2017

Μουσική παράσταση σχολείων με το Σύλλογο «Φλόγα»



Με την υποστήριξη της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας

Την ερχόμενη Δευτέρα 3 Απριλίου και ώρα 7.30 μ.μ., το 26ο και το 64ο Δημοτικό Σχολείο Πατρών διοργανώνουν σε συνεργασία με το Σύλλογο Γονέων Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια «Φλόγα», και την υποστήριξη της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, μουσική παράσταση με τίτλο: «Ζωγραφίζοντας την ψυχή μας με την πένα της Μουσικής».

Η παράσταση, που θα γίνει στην αίθουσα του Συνεδριακού Κέντρου ΤΕΙ Δυτ. Ελλάδας, είναι στο πλαίσιο του προγράμματος Αγωγής Υγείας και είναι εμπνευσμένη πρωτοβουλία του εκπαιδευτικού Μουσικής Άγγελου Παπαγγελόπουλου.
Επιπλέον, υποστηρίζουν την εκδήλωση το ΤΕΙ Δυτ. Ελλάδας, το Τμήμα Αγωγής Υγείας της Π.Ε. Αχαΐας και οι Σύλλογοι Διδασκόντων και Γονέων και Κηδεμόνων.
Πρόκειται για μια γιορτή με νότες και κίνηση, γεμάτες αγάπη, ελπίδα και παιδικά χαμόγελα! 
Μια μουσική συνάντηση δυο Σχολείων, των 26ου και 64ου Δημοτικών Σχολείων Πατρών.
Μια μοναδική εμπειρία και ευκαιρία επικοινωνίας, συμμετοχής και συνεργασίας, που ενώνει Χορωδίες, παιδιά, εκπαιδευτικούς  και γονείς των δυο Σχολείων, ενώ η προσπάθεια αυτή ξεχωρίζει, καθώς γίνεται από παιδιά για παιδιά.
Συνολικά 130 μαθητές ενώνουν τις φωνές τους για τα παιδιά του Συλλόγου Γονέων Παιδιών με Νεοπλασματική ασθένεια «ΦΛΟΓΑ» και με τη δύναμη της Μουσικής και των χρωμάτων δίνουν μηνύματα αγάπης, ανθρωπισμού και προσφοράς.
Με τον τρόπο αυτό οι σημερινοί μαθητές και οι αυριανοί πολίτες γνωρίζουν, ότι η δυσκολία είναι δύναμη, που μας μαθαίνει να παλεύουμε και μας κάνει πιο δυνατούς.
Γιατί έχουν μάθει, ότι ο πραγματικός πλούτος βρίσκεται στις καρδιές και στη γνώση, στις ελπίδες και στα όνειρα για ένα κόσμο καινούριο, αισιόδοξο, ανθρώπινο.
Η είσοδος είναι ελεύθερη.
Για την ενίσχυση αποκλειστικά του σπουδαίου έργου του Συλλόγου ΦΛΟΓΑ υπάρχουν και προσκλήσεις στη συμβολική τιμή των 3 ευρώ, οι οποίες διατίθενται από το Σύλλογο ΦΛΟΓΑ και από τα δύο Σχολεία.

Δεν υπάρχουν σχόλια: