ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Πέμπτη 30 Μαρτίου 2017

Φωτογρ.-Προστατέψτε τα δεντράκια σα να ήταν δικά σας!


Η ομάδα δράσης που ανέλαβε την δενδροφύτεψη στην Πλαζ.


Το Πάρκο Εκπαιδευτικών Δράσεων του Δήμου Πατρέων, σε συνεργασία με την Αντιδημαρχία Περιβάλλοντος, το 1ο Ειδικό Σχολείο ΤΕΕ, τους εργαζόμενους στο Τμήμα Πρασίνου, εθελοντές, αλλά και τον Αντιδήμαρχο Περιβάλλοντος, Δημήτρη Πελεκούδα, προχώρησαν σήμερα το πρωί σε δενδροφύτευση (αρμυρίκια) στην παραλία της Πλαζ στην Αγυιά, ενώ έφτιαξαν παρτέρια με λουλούδια, που φύτεψαν εντός του χώρου δραστηριοτήτων του Πάρκου Εκπαιδευτικών Δράσεων.

Σύμφωνα με τον κ. Πελεκούδα, αυτού του είδους οι δράσεις, θα συνεχιστούν και τις επόμενες ημέρες, στην περιοχή της Πλαζ, αλλά και σε άλλους χώρους και εκτάσεις του Δήμου.

Παράλληλα απηύθυνε έκκληση στους λουόμενους και άλλους επισκέπτες της παραλίας στην Αγυιά, να προστατεύσουν τα δεντράκια σα να ήταν δικά τους, στο σπίτι τους. 










Δεν υπάρχουν σχόλια: