ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Παρασκευή 31 Μαρτίου 2017

Αγκαζέ σε όλα πιάστηκαν οι Κυριάκος και Φώφη


Στο να φύγει ο Τσίπρας θα διαφωνούσαν;» ανέφερε με μήνυμά της στο Twitter η κυβερνητική εκπρόσωπος!

Με καυστικό τρόπο σχολίασε η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Ράνια Σβίγκου τη «συμφωνία» Κ. Μητσοτάκη - Φ. Γεννηματά «να πέσει η κυβέρνηση».


«Αγκαζέ στη διάλυση των εργασιακών και στο PSI, αγκαζέ και στα «δώρα» από τη SIEMENS. Στο να φύγει ο Τσίπρας θα διαφωνούσαν;» ανέφερε με μήνυμά της στο Twitter.

Τι είχε προηγηθεί

Για την έξοδο της χώρας από την κρίση χρειάζεται να φύγει το ταχύτερο δυνατό η σημερινή κυβέρνηση, ήταν η θέση του προέδρου της ΝΔ Κυριάκου Μητσοτάκη και της πρόεδρου του ΠΑΣΟΚ Φώφη Γεννηματά, όπως διατυπώθηκε σε σημερινή τους συνάντηση, σύμφωνα με κύκλους από την Πειραιώς.

Σύμφωνα με πληροφορίες, κατά τη διάρκεια της συνάντησης, η οποία διήρκησε περίπου μία ώρα, συζητήθηκαν, μεταξύ άλλων, τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν η ελληνική κοινωνία και η οικονομία, οι αρνητικές συνέπειες από τη μεγάλη καθυστέρηση στο κλείσιμο της δεύτερης αξιολόγησης με ευθύνη της κυβέρνησης, όπως ειπώθηκε, αλλά και το κλίμα αβεβαιότητας που κυριαρχεί στην πραγματική οικονομία και επιτείνει τις δυσμενείς επιπτώσεις στο βιοτικό επίπεδο όλων των πολιτών.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τόσο από τη ΝΔ, όσο και από το ΠΑΣΟΚ ήταν κοινή η διαπίστωση ότι προϋπόθεση για να υπάρξει προοπτική βιώσιμης λύσης και έξοδος της χώρας από την κρίση είναι να «φύγει το ταχύτερο δυνατό η σημερινή αποτυχημένη κυβέρνηση».

Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας θα συναντηθεί την Τρίτη, 4 Απριλίου, στις 12:00, με τον επικεφαλής του Ποταμιού, Σταύρο Θεοδωράκη, την Τετάρτη, 5 Απριλίου, στις 17:00, με τον πρόεδρο της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλη Λεβέντη, ενώ εκκρεμεί και η συνάντησή του με τον γγ της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΚΕ, Δημήτρη Κουτσούμπα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: