ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τετάρτη, 1 Μαρτίου 2017

«Κρόνος» και «Μαρινόπουλος» στον όμιλο Σκλαβενίτη


Σήμερα ο όμιλος Σκλαβενίτη  εξόφλησε όλους τους εργαζόμενους που απασχολούντο στου «Μαρινόπουλου» καταβάλλοντας τους  τρία μηνιάτικα.

Έχουν ξεκινήσει διαδικασίες ανακαίνισης και αλλαγής των επιγραφώνΣτη δικαιοδοσία της οικογένειας Σκλαβενίτη περνούν και επίσημα από σήμερα τα καταστήματα του πρώην Ομίλου Μαρινόπουλου μεταξύ των οποίων και αυτά στην Πάτρα και τη  Δυτική Ελλάδα καθώς και τα 17 καταστήματα της αλυσίδας ΚΡΟΝΟΣ.

Μετά από  αναμονή μηνών  οι υπογραφές έπεσαν και μαζί με αυτές έλαβε τέλος και η αγωνία των εργαζομένων.

Χθες, τα καταστήματα του δικτύου της «Μαρινόπουλος» έμειναν κλειστά προκειμένου να γίνει η μετάβαση των ταμειακών μηχανών στο νέο ΑΦΜ. Σε πολλά καταστήματα, μεταξύ των οποίων και σε αυτά της Πάτρας, έχουν ξεκινήσει διαδικασίες ανακαίνισης και αλλαγής των επιγραφών, καθώς θα φέρουν πλέον την επωνυμία «Σκλαβενίτης».

Σήμερα ο όμιλος Σκλαβενίτη  εξόφλησε όλους τους εργαζόμενους που απασχολούντο στα καταστήματα της περιοχής καταβάλλοντας τους  τρία μηνιάτικα. 
Δημοσίευση σχολίου