ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τετάρτη 1 Μαρτίου 2017

Ζητούν απομάκρυνση της τηλεφωνικής κεραίας

Ζητούν την απομάκρυνση της κεραίας κινητής τηλεφωνίας της περιοχής τους και σήμερα το απόγευμα προχώρησαν σε κινητοποίηση στην οδό Δημοκρατίας (Άνω Οβρυά Πατρών) στη διασταύρωσης με το δρόμο που οδηγεί στην Κρήνη.  


Σε ανοίνωση διαμαρτυρίας μεταξύ άλλων αναφέρουν:

«Το τελευταίο χρονικό διάστημα στην περιοχή μας και συγκεκριμένα στο κέντρο της Οβρυάς, σε κτίριο ιδιώτη, δίπλα στους φωτεινούς σηματοδότες, τοποθετήθηκε κεραία κινητής τηλεφωνίας. Η κινητοποίηση πραγματοποιείται στο χώρο εγκατάστασης της κεραίας.

"Όλες οι επιστημονικές μελέτες καταλήγουν στο συμπέρασμα ότι δεν υπάρχουν ασφαλή όρια έκθεσης στην ακτινοβολία και δεν είναι δυνατή η προστασία της υγείας του ανθρώπου από τις κεραίες τηλεφωνίας που λειτουργούν όλο το 24ωρο».

«Η κεραία πρέπει να φύγει και θα φύγει γρήγορα με τον ενωμένο και ασταμάτητο αγώνα μας όπως έγινε και σε άλλες περιοχές».

Δεν υπάρχουν σχόλια: