ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τετάρτη 1 Μαρτίου 2017

Πήγαν να πληρώσουν με τα... πέτσινα του Σώρρα, αλλά...

Φωτογραφία αρχείου.
 
Βρε καημό που τον έχουν. Βάλθηκαν να πληρώσουν «καρφιά» με τα «πέτσινα» ομόλογα του Σώρρα, αλλά το Ειρηνοδικείο, δεν τα δέχεται. Ο χρεωμένος αφού χρωστούσε και του πρότειναν να τον εκπροσωπήσουν μέλη της οργάνωσης του Σώρρα, σκέφτηκε και αποφάσισε, θετικά. Παππάς κρεμάμενος, έγραφε κι απόγραφε. Αλλά... τζίφος η υπόθεση.

Όπως τόνισε η πληρεξούσια δικηγόρος, το Ειρηνοδικείο δεν δέχεται τον εξώδικο διακανονισμό που προτείνουν οι πιστοί του Σώρρα με τις απαιτήσεις τους να έχουν την ίδια τύχη με τα εξώδικα τα οποία εστάλησαν στις εφορίες και θέτουν σε κίνδυνο τους οφειλέτες.

 Όπως είπαν στο Newsit πρόθεση τους ήταν να αποτρέψουν τον πλειστηριασμό καταθέτοντας τις εντολές πληρωμής της Ελλήνων Συνέλευσις.

Δεν υπάρχουν σχόλια: