ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τετάρτη 15 Μαρτίου 2017

Στη... φάκα καλείται για εξηγήσεις ο Αρτέμης Σώρρας

Από την Εισαγγελία Πρωτοδικών

Σε εξηγήσεις με την ιδιότητα του υπόπτου διάπραξης σοβαρότατων κακουργηματικών πράξεων καλείται ο Αρτέμης Σώρρας και επτά συνεργάτες του, στο πλαίσιο της έρευνας που διενεργείται από την Εισαγγελία Πρωτοδικών για την δράση του πολιτικού φορέα - ΜΚΟ «Ελλήνων Συνέλευσις».

Η έρευνα, που διενεργεί η εισαγγελέας Πρωτοδικών Ευγενία Αυλίδου, μπαίνει στο τελικό στάδιο και ήδη η εισαγγελική λειτουργός έχει καλέσει σε ανωμοτί καταθέσεις ως αύριο το μεσημέρι τον Αρτέμη Σώρρα και συνεργάτες του, οι οποίοι ερευνώνται για κακουργήματα όπως αυτά που αφορούν απάτη και σύσταση, διεύθυνση και συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση αλλά και για σειρά άλλων αδικημάτων, όπως διέγερση πολιτών σε βιαιοπραγίες.


Η εισαγγελέας έχει μελετήσει και αξιολογήσει πλήθος στοιχείων για την υπόθεση, μεταξύ αυτών και τη μηνυτήρια αναφορά που είχε καταθέσει πριν λίγο καιρό ο δημοσιογράφος Αλέξανδρος Στεφανόπουλος ο οποίος χαρακτήριζε τον Αρτέμη Σώρρα «φαινόμενο κραυγαλέας εξαπάτησης των πολιτών, χωρίς να αναπτύσσεται η στοιχειώδης αυτοάμυνα της οργανωμένης Πολιτείας», ενώ παρέθετε στοιχεία για τα χρήματα που εισπράττει η ερευνώμενη ΜΚΟ από τα μέλη της.

Επιπλέον, η κα. Αυλίδου μελέτησε τις δικογραφίες που εκκρεμούσαν σε βάρος του Σώρρα, οι οποίες απεστάλησαν στην Εισαγγελία Πρωτοδικών ύστερα από σχετική παραγγελία της εισαγγελέως του Αρείου Πάγου, Ξένης Δημητρίου. Στο εν λόγω υλικό είναι και η δικογραφία που είχε σχηματιστεί από Εισαγγελία της Πελοποννήσου σχετικά με την υποβολή από πολίτες, σε εφορίες και ασφαλιστικά ταμεία των επίμαχων εξουσιοδοτήσεων που μοιράζονται από την οργάνωση «Ελλήνων Συνέλευσις».


Η κα. Δημητρίου είχε συμπεριλάβει στον φάκελο που διαβιβάστηκε για την υπόθεση της δράσης της ΜΚΟ και τα στοιχεία που είχε προσκομίσει στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου ο υπουργός Δικαιοσύνης Σταύρος Κοντονής.

Δεν υπάρχουν σχόλια: