ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τετάρτη 15 Μαρτίου 2017

Άγνωστοι έστειλαν φάκελο-βόμβα στον Βόλφ. Σόιμπλε



Με αποστολέα τον Άδωνι Γεωργιάδη και διεύθυνση αυτή της ΝΔ

Κινητοποίηση σήμανε στις αρχές ασφαλείας της Γερμανίας μετά τον εντοπισμό ύποπτου δέματος στο υπουργείο Οικονομικών της Γερμανίας.  


Η Bild  στην ηλεκτρονική της έκδοση αναφέρει ότι το δέμα είχε σταλεί προς τον Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, όμως ανιχνεύτηκαν εκρηκτικές ύλες στο ειδικό μηχάνημα ελέγχου και η ασφάλεια του κτιρίου ειδοποίησε την αστυνομία.

Την είδηση μεταδίδει και το Spiegel, υπογραμμίζοντας πληροφορίες από την αστυνομία ότι η εκρηκτική ύλη ήταν πολύ ισχυρή και ότι αν κάποιος είχε προσπαθήσει να ανοίξει το δέμα θα είχε προκληθεί μεγάλη έκρηξη. 

Με αποστολέα τον Αδωνι της ΝΔ
 
Στη θέση του αποστολέα στον ύποπτο φάκελο που εστάλη στο Βερολίνο και στο Γερμανικό υπουργείο Οικονομικών με παραλήπτη τον Βόλφγκανγκ Σόιμπλε εμφανίζεται το όνομα του  αντιπροέδρου της ΝΔ Αδωνι Γεωργιάδη.

Σύμφωνα με πληροφορίες ως διεύθυνση του αποστολέα αναφέρεται η οδός Ακαδημίας 84 και η Νέα Δημοκρατία.

Ο ίδιος ο αντιπρόεδρος της ΝΔ μέσω του Twitter επιβεβαίωσε την είδηση.

Συνεργάτες της ταχυδρομικής υπηρεσίας του υπουργείου εντόπισαν το πρωί το πακέτο και ειδοποίησαν αμέσως την αστυνομία. Οι ειδικοί της αστυνομικής δύναμης του Βερολίνου εξέτασαν το ύποπτο δέμα και το πέρασαν από ακτίνες, χωρίς να μπορούν να αποφασίσουν τι ακριβώς περιελάμβανε. Γι αυτό το λόγο εστάλη σε ειδική υπηρεσία πυροτεχνουργών, όπου διαπιστώθηκε πως όντως ήταν επικίνδυνο.

Οπως ανακοινώθηκε το απόγευμα από την αστυνομία το πακέτο περιείχε εκρηκτική ύλη, που χρησιμοποιείται για την παρασκευή πυροτεχνημάτων και θα μπορούσε να προκαλέσει τραυματισμούς κατά το άνοιγμα.

Οι συνεργάτες του υπουργού Οικονομικών υποχρεώθηκαν να εγκαταλείψουν το κτίριο και η επιχείρηση διήρκεσε αρκετές ώρες προκειμένου να ερευνηθεί η περιοχή γύρω από την ταχυδρομική υπηρεσία.

Δεν υπάρχουν σχόλια: