ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Παρασκευή 17 Μαρτίου 2017

Ήσαν ανήσυχα τα παιδιά κι έκαναν κατάληψη στο ΣΥΡΙΖΑ



Νέες πρακτικές στον εξωκοινοβουλευτικό χώρο, για να... ανθίσουν όλα τα μπουμπούκια της... επανάστασης! Όπως ακριβώς το είχε κάνει πράξη ο Μάο.

Έτσι σήμερα στις 11 η ώρα το πρωί ομάδα περίπου 35 ατόμων, φορώντας κουκούλες για να μην του μαυρίσει ο ανοιξιάτικος ήλιος και χάντρες στο χέρι για να μην τους βασκάνουν οι... περαστικοί που βρίσκονταν στο διπλανό Αστυνομικό Τμήμα, «μπούκαρε» στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στην διασταύρωση των οδών Καραϊσκάκη-Γούναρη  της Πάτρας (σ.σ.: και ήταν πολύ δύσκολο!) και βρέθηκε αντιμέτωπη με τον ταξικό οχτρό!
Ήτοι με δύο γυναίκες, πανίσχυρες, οπλισμένες ως αστακοί, με... μολύβια και υπολογιστές και με τρεις άντρες, που φάνταζαν γίγαντες και δείχνοντας την επαναστατική ορμή του προλεταριάτου, που εκπροσωπούσαν (σ.σ.: όχι δεν εκπροσωπούσαν μυστικές υπηρεσίες) έκαναν ολιγόλεπτη κατάληψη των χώρων, ενώ άλλοι συναγωνιστές τους  προέβαιναν σε βανδαλισμούς.
Έκοψαν τηλεφωνικά, ηλεκτρικά και ηλεκτρονικά καλώδια, διέρρηξαν (σ.σ.: όχι πως έκλεψαν κάτι) γραφεία, κατέσχεσαν έγραφα του ταξικού εχθρού και μετά... κατουρημένοι από το φόβο τους μην βρεθούν δακτυλικά αποτυπώματά τους, έριξαν ασετόν για να εξαφανίσουν τα ίχνη τους!
Και μετά ησύχασαν τα... ανήσυχα παιδιά! Ε, τέλος πάντων οι... μαντραχαλάδες, για να μην διαφωνήσουμε.

Διαβάστε την ανακοίνωση που εξέδωσε σχετικά ο ΣΥΡΙΖΑ Πάτρας:
«Σήμερα το πρωί ομάδα νεαρών με καλυμμένα τα πρόσωπά τους εισέβαλαν στα γραφεία του κόμματος στην Πάτρα και κατέλαβαν το χώρο ενώ άλλη μια ομάδα, επίσης με καλυμμένα πρόσωπα, είχε ανοίξει πανό στην είσοδο της πολυκατοικίας, που στεγάζονται τα γραφεία, και μοίραζε προπαγανδιστικό υλικό στους περαστικούς.
Είναι γνωστό ότι τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στην Πάτρα είναι ανοιχτά σε όλους τους πολίτες και τα κινήματα που θέλουν να θέσουν ό,τι ζήτημα τους αφορά. Η πολιτική μας κουλτούρα και πρακτική έχει αποδείξει ότι όλα αυτά τα χρόνια, είτε ως κυβέρνηση είτε ως αντιπολίτευση, είμαστε στη διάθεση κάθε πολίτη, φορέα και κινήματος που επιθυμεί να συζητήσει μαζί μας.
Οι πρακτικές των καταλήψεων των γραφείων πολιτικών κομμάτων χωρίς ουσιαστικά να μένει χώρος για οποιαδήποτε συζήτηση ή διάλογο είναι πολύ μακριά από τη δική μας πολιτική κουλτούρα αλλά και τη συμπεριφορά που αρμόζει στις δημοκρατικές λειτουργίες μια κοινωνίας. Πόσο μάλλον όταν η αποχώρηση των “καταληψιών” συνοδεύεται από φθορές στην ηλεκτρολογική και τηλεπικοινωνιακή εγκατάσταση των γραφείων.
Αναρωτιόμαστε, ποια κινηματική πρακτική προτάσσει το να κόψει κάποιος το καλώδιο του ρεύματος του ψυγείου ή της καφετιέρας που υπάρχει στο χώρο».

Δεν υπάρχουν σχόλια: