ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Παρασκευή, 17 Μαρτίου 2017

Κοινή εκδήλωση επτά παρατάξεων για το Φράγμα Πείρου


Αρνουμένης της πλειοψηφούσας παράταξης του ΚΚΕ στο Δήμο Πατρέων να φέρει προς συζήτηση, στο Δημοτικό Συμβούλιο, το ζήτημα της αποπεράτωσης του Φράγματος Πείρου-Παραπείρου, ανέλαβαν κοινή πρωτοβουλία επτά παρατάξεις της αντιπολίτευσης. (Φωτογρ. αρχείου).Την Τετάρτη 22 Μαρτίου 2017, ώρα 19.30, στην ισόγεια αίθουσα του ΤΕΕ/Τμήμα Δυτικής Ελλάδας


Η μελλοντική διαχείριση του Φράγματος Πείρου – Παραπείρου αποτέλεσε το αντικείμενο σύσκεψης των δημοτικών παρατάξεων που υπογράφουν. Οι μετέχοντες συμφώνησαν ότι αποτελεί αναγκαιότητα για τους κατοίκους της Πάτρας να λειτουργήσει το φράγμα με όρους που θα διασφαλίζουν τον δημόσιο και κοινωνικό χαρακτήρα του νερού ως πολύτιμου αγαθού.

Στη σύσκεψη επικράτησε η άποψη ότι το έργο έγινε γι’ αυτόν ακριβώς το σκοπό και κανείς δεν δικαιούται να τον παρακάμψει, ούτε η κυβέρνηση ούτε η τοπική αυτοδιοίκηση. Επίσης, εκφράστηκε η αγωνία των παρατάξεων για το γεγονός ότι, παρά τις επανειλημμένες προσπάθειες μελών τους να έλθει προς συζήτηση στο Δημοτικό Συμβούλιο το θέμα της διαχείρισης του φράγματος, η δημοτική αρχή δεν ανταποκρίθηκε στο σχετικό αίτημα.

Θεωρώντας ότι η σοβαρότητα του θέματος δεν επιτρέπει άλλες καθυστερήσεις, κυρίως από την κυβέρνηση, οι παρατάξεις που εκπροσωπήθηκαν στη χθεσινή σύσκεψη, συμφώνησαν να αναλάβουν πρωτοβουλία για την διοργάνωση μιας κοινής εκδήλωσης με θέμα το Φράγμα Πείρου – Παραπείρου. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 22 Μαρτίου 2017 (19.30) στην ισόγεια αίθουσα του ΤΕΕ/Τμήμα Δυτικής Ελλάδας.

Για τις παρατάξεις:

Κώστας Χριστόπουλος – Νέα Πόλη
Ουρανία Μπίρμπα – ΡΑΠ Πάτρα Ανθρώπινη Πόλη
Ανδρέας Φίλιας – Τώρα για την Πάτρα
Ανδρέας Παναγιωτόπουλος – Αγωνιζόμενοι Πολίτες
Νικόλαος Οικονομόπουλος – Πάτρα Δυνατή
Νικόλαος Τζανάκος - Πάτρα η δική μας Πόλη
Θεόδωρος Ντρίνιας – Κοινοτικόν

Δεν υπάρχουν σχόλια: