ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Παρασκευή, 17 Μαρτίου 2017

Φωτιά στο Twitter με την 8χρονη καταδίκη Σώρρα

«Φωτιά» πήρε το Twitter μετά τη δικαστική απόφαση, πατραϊκού δικαστηρίου,  για υπεξαίρεση σε βαθμό κακουργήματος,  που στέλνει τον Αρτέμη Σώρρα για οκτώ χρόνια στη φυλακή, εφόσον βρεθεί και συλληφθεί, μιας και οι ελληνικές αρχές αναζητούν, αυτόν και την σύζυγό του.
Εναντίον του Αρτέμη Σώρρα είχε καταθέσει μήνυση συγγενής και πρώην συνεργάτης του ο οποίος κατήγγειλε ότι του έκλεψε δεκάδες χιλιάδες ευρώ την εποχή που διατηρούσαν από κοινού επιχείρηση παιδότοπων. Τι έλεγε ο Σώρρας για τον άνθρωπο αυτό πριν λίγο καιρό όταν τον αποκαλούσε «γυφτοκούμπαρο»; Μεταξύ άλλων υποστηρίζει ότι το προσέλαβε ως δικηγόρο του για μια επαγγελματική συνεργασία που είχε με τον Κώστα Αντζουλάτο.


Οι πολίτες σχολίασαν με χιούμορ, αλλά και αρκετή δόση ειρωνείας το γεγονός ότι αυτό που δεν έκανε η Πολιτεία και το Κράτος, το κατάφερε ένας ιδιώτης. Να στείλει, δηλαδή, με τη μήνυση του τον Αρτέμη Σώρρα στη φυλακή.

Ένα από τα πλέον χαρακτηριστικά tweet ήταν αυτό που έγραφε ότι «της φυλακής τα σίδερα είναι για τους Σωρραίους», ενώ έτερος χρήστης της ιστοσελίδας κοινωνικής δικτύωσης αναφερόταν στους υποστηρικτές του Σώρρα.

«Αν έχουν χιούμορ οι υποστηρικτές του Σώρρα, να ανέβουν στην Ακρόπολη και να πέσουν όλοι ομαδικώς από τον βράχο με το κεφάλι κάτω», έγραφε χαρακτηριστικά στην ανάρτησή του.

http://www.tempo24.gr
Δημοσίευση σχολίου