ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Πέμπτη, 16 Μαρτίου 2017

Πρόσκληση σωματείων σε διάλογο για το «Πεπανός»


Κολυμβητήριο «Πεπανός». Για πρώτη φορά τα τελευταία χρόνια δεν ακούστηκαν παράπονα για την ποιότητα των υδάτων του.«Δυστυχώς μέχρι σήμερα, παρά τις επανειλημμένες προσκλήσεις μας προς τις διοικήσεις των Σωματείων να συναντηθούμε, δεν πήραμε καμία απάντηση…» ανακοινώνει η Διοίκηση του Κολυμβητηρίου!


Από την Επιτροπή Διοίκησης του ΠΕΑΚ Πατρών, αναφορικά με τη λειτουργία  του κολυμβητηρίου «Α. Πεπανός», ανακοινώνονται τα εξής:
«Καλούμε πλέον και δημόσια τα Σωματεία που χρησιμοποιούν τις εγκαταστάσεις του κολυμβητήριου να προσέλθουν στο τραπέζι του διαλόγου και να συζητήσουμε τα όποια ζητήματα που άπτονται της λειτουργίας του «Α. Πεπανός», ώστε από κοινού και σε πνεύμα συνεργασίας να βρούμε λύσεις. 
Δυστυχώς μέχρι σήμερα, παρά τις επανειλημμένες προσκλήσεις μας προς τις διοικήσεις των Σωματείων να συναντηθούμε, δεν πήραμε καμία απάντηση…
Επαναλαμβάνουμε  ότι, η απόφαση να παραμείνει κλειστό κάθε Δευτέρα το κολυμβητήριο, ελήφθη για τη διασφάλιση της υγιεινής και της προστασίας των αθλούμενων και ιδιαίτερα των μικρών παιδιών, καθώς η εμπειρία των προηγούμενων ετών έχει δείξει ότι μετά τον Μάρτιο αυξάνεται ο αριθμός των αθλούμενων.
Μάλιστα, φέτος που διεξάγονται  με ιδιαίτερη επιτυχία τα προγράμματα εκμάθησης κολύμβησης για μαθητές Δημοτικών Σχολείων, από το Υπουργείο Παιδείας και τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού, η πισίνα του «Α. Πεπανός», δέχεται μεγαλύτερο αριθμό ατόμων.
Κατά συνέπεια είναι αυτονόητο πως επιβάλλεται να τηρούνται όλες οι δικλείδες προστασίας της υγείας των αθλούμενων και ιδιαίτερα των μαθητών και στην κατεύθυνση αυτή έχουν ληφθεί όλα τα απαραίτητα μέτρα.
Όπως προκύπτει, δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι φέτος, σε αντίθεση με προηγούμενες χρονιές, δεν υπάρχουν παράπονα από τους χρήστες της πισίνας του κολυμβητηρίου «Α. Πεπανός», για την ποιότητα των υδάτων».
Δημοσίευση σχολίου