ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Παρασκευή, 17 Μαρτίου 2017

Ο ΣΥΡΙΖΑ στις πανευρωπαϊκές κινητοποιήσεις στη ΡώμηΣτη Σύνοδο των
ηγετών της ΕΕ

ΘΑ ΒΡΕΘΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΡΩΜΗΣ, ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΕΝΑ ΝΕΟ, ΚΑΙΝΟΤΟΜΟ ΣΧΕΔΙΟ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΤΩΝ ΕΥΡΩΠΑΪΚΩΝ ΛΑΩΝ. ΓΙΑ ΜΙΑ ΕΝΩΜΕΝΗ ΕΥΡΩΠΗ ΣΤΗ ΒΑΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ, ΤΗΣ ΙΣΟΤΗΤΑΣ, ΤΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ


Οι αρχηγοί κρατών και κυβερνήσεων της ΕΕ θα συναντηθούν στις 25 Μαρτίου στην πρωτεύουσα της Ιταλίας για την 60ή επέτειο της υπογραφής των Συνθηκών της Ρώμης. Με την ευκαιρία αυτή αναμένεται να εγκρίνουν δήλωση για το μέλλον της ΕΕ.

Με αφορμή τη σύνοδο των ηγετών της ΕΕ, ιταλικές και πανευρωπαϊκές πρωτοβουλίες διοργανώνουν πολύμορφες κινητοποιήσεις στη Ρώμη, στις 23-25 Μαρτίου, που θα κορυφωθούν με πανευρωπαϊκή διαδήλωση το Σάββατο 25 Μαρτίου.

Ο ΣΥΡΙΖΑ θα βρεθεί στη Ρώμη μαζί με το Κόμμα Ευρωπαϊκής Αριστεράς, ανταποκρινόμενος στο κάλεσμα της πρωτοβουλίας «Η δική μας Ευρώπη», που υπογράφεται από δεκάδες κοινωνικές οργανώσεις, συνδικάτα και κινήματα (μπορείτε να διαβάσετε τη διακήρυξη «Η δική μας Ευρώπη» στα ελληνικά, εδώ: https://goo.gl/eOtZ1q).

Θα βρεθούμε στις κινητοποιήσεις της Ρώμης, αγωνιζόμενοι για ένα νέο, καινοτόμο σχέδιο ενότητας των ευρωπαϊκών λαών. Για μια ενωμένη Ευρώπη στη βάση της δημοκρατίας, της ελευθερίας, της ισότητας, της αλληλεγγύης. 

Γνωρίζουμε καλά, ότι μια τέτοια Ευρώπη μπορεί να υπάρξει μόνο μέσα από τη ριζική αλλαγή των συσχετισμών δύναμης σε εθνικό και ευρωπαϊκό επίπεδο. Γι αυτό, ως ΣΥΡΙΖΑ και Ευρωπαϊκή Αριστερά, εργαζόμαστε για μια μεγάλη, πανευρωπαϊκή, προοδευτική συμμαχία, που θα τερματίσει την καταστροφική νεοφιλελεύθερη στρατηγική της λιτότητας, του δημοσιονομικού αυταρχισμού, του ρατσισμού και της ξενοφοβίας, της μαζικής ανεργίας και φτώχειας. Μια πανευρωπαϊκή, προοδευτική συμμαχία που θα σταματήσει την άνοδο του εθνικισμού και της Ακροδεξιάς και θα προωθήσει αποφασιστικά το μεγάλο στόχο της δημοκρατικής επανίδρυσης της Ευρώπης.  

Ο ΣΥΡΙΖΑ θα δρομολογήσει πούλμαν που θα φύγει από την Αθήνα την Τετάρτη 22/3 το μεσημέρι, ώστε να επιβιβαστεί στο πλοίο στην Ηγουμενίτσα το βράδυ στις 24:00 (άφιξη BRINDIZI 08:30).

Η επιστροφή του πούλμαν  θα είναι την Κυριακή 26/3 στις 13:00 από το BRINDISI  και θα φτάσει στην Ηγουμενίτσα στις 23:00.(Τρία βράδια στην Ιταλία).

Συνολικό κόστος συμμετοχής: 70 Ευρώ για DECΚ ή 80 Ευρώ για καθίσματα αεροπορικού τύπου, για το εισητήριο του πλοίου.
Υπάρχει πρόβλεψη για όσους το επιθυμούν, για διαμονή σε φτηνό δωμάτιο ξενοδοχείου κοντά στο statione termini κόστους 50 Ευρώ Χ 3ημέρες=150 Ευρώ.

ΔΗΛΩΣΕΙΣ: Μέχρι Τρίτη 21 /3 στις 4 μμ
Η δήλωση συμμετοχής που θα αποσταλεί στο organotiko@syriza.gr  .

ΟΝΟΜΑ:
ΕΠΩΝΥΜΟ:
ΤΗΛΕΦΩΝΟ:
ΟΜ:
ΗΛΙΚΙΑ:
ΔΩΜΑΤΙΟ:  (ΝΑΙ/ΟΧΙ)
(ΑΕΡOΠΟΡΙΚΟ ΚΑΘΙΣΜΑ ΣΤΟ ΠΛΟΙΟ)  ή  (DECK)
Δημοσίευση σχολίου