ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Παρασκευή, 17 Μαρτίου 2017

Τσίπρας: Πρόταση για ΕΕ για τα σκάνδαλα στην υγεία
Τέρμα το πάρτι
στη δημόσια Υγεία

Ο ΑΛ. ΤΣΙΠΡΑΣ ΔΕΝ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΕ ΤΗΝ ΧΡΟΝΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΔΙΕΡΕΥΝΗΣΕΙ Η ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗ. ΌΜΩΣ ΕΚΑΝΕ ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΗ ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΕ ΤΡΙΑ ΜΕΓΑΛΑ ΣΚΑΝΔΑΛΑ ΠΟΥ ΘΑ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ «Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΧΕΙ ΔΕΣΜΕΥΤΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΑΦΗΣΕΙ ΚΑΡΦΙΤΣΑ ΝΑ ΠΕΣΕΙ ΚΑΤΩ. ΤΟ ΠΑΡΤΙ ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΣΤΗΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΔΕΚΑΔΙΚΟ ΨΗΦΙΟ»!


Εξεταστική Επιτροπή για τα σκάνδαλα στην υγεία ανακοίνωσε στη Βουλή ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας κατά την συζήτηση ερώτησης που του είχε υποβάλλει ο πρόεδρος της Ένωσης Βασίλης Λεβέντης. «Δεν μπορούμε να βάζουμε δικογραφίες στο συρτάρι», τόνισε ο Αλ. Τσίπρας και υπογράμμισε: «η κυβέρνηση έχει δεσμευτεί ότι δεν θα αφήσει καρφίτσα να πέσει κάτω. Το πάρτι στην υγεία θα έρθει στην επιφάνεια μέχρι τελευταίο δεκαδικό ψηφίο».

Ο πρωθυπουργός ανακοίνωσε την Εξεταστική για την υγεία λέγοντας ότι «τις επόμενες ημέρες ΣΥΡΙΖΑ και Ανεξάρτητοι Έλληνες θα καταθέσουν πρόταση για Εξεταστική Επιτροπή για τα σκάνδαλα για την υγεία. Εκεί ο καθένας θα αναλάβει τις ευθύνες του. Και τα χαμογελάκια και τις μαγκιές όχι στα τηλεπαράθυρα, αλλά εδώ στη Βουλή».

Ο Αλ. Τσίπρας δεν προσδιόρισε την χρονική περίοδο την οποία θα διερευνήσει η Εξεταστική. Όμως έκανε ενδεικτική αναφορά σε τρία μεγάλα σκάνδαλα που θα απασχολήσουν την Επιτροπή:

ΚΕΕΛΠΝΟ, NOVARTIS και Ντυνάν. «Το τελευταίο διάστημα έχουν πυκνώσει τα σύννεφα στο χώρο της υγείας. Και είναι φυσικό να προκαλούν το κοινό αίσθημα. Μιλάω για το ΚΕΕΛΠΝΟ και το μαύρο χρήμα που πήγε σε κολλητούς και ημέτερους» είπε και πρόσθεσε: «αναρωτηθήκατε ποτέ γιατί δεν έλεγαν τίποτα αυτά τα χρόνια; Αναφέρομαι στην υπόθεση NOVARTIS που όπως και η SIEMENS μας ήρθε από το εξωτερικό από τις ΗΠΑ; Ενδέχεται λένε η ζημία στο δημόσιο να είναι μεγαλύτερη από της SIEMENS. Έρχεται και το Ντυνάν που χάθηκε από το Δημόσιο και κατέληξε στα χέρια ιδιώτη προς μεγάλη ζημία του Δημοσίου».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ: 
Απάντηση Τσίπρα σε επίκαιρη ερώτηση Λεβέντη
Δημοσίευση σχολίου