ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Δευτέρα 13 Μαρτίου 2017

Δεν είναι ανέφελη λεκτική διαμάχη, η τουρκική πρόκληση

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ X. Μαντάς, μιλώντας  στην ΕΡΤ1, αναφέρθηκε  στην ένταση  ανάμεσα στην Τουρκία και τις χώρες της Ε.Ε. υπογραμμίζοντας ότι «δεν είναι μια ανέφελη λεκτική διαμάχη ανάμεσα σε ευρωπαϊκές χώρες και την Τουρκία. Έχει μεγαλύτερο βάθος και δεν πρόκειται για μια απαγόρευση εκδηλώσεων σε ευρωπαϊκές χώρες υπέρ του ναι στο δημοψήφισμα».


Ερμήνευσε την έντασή αυτή ως αντίδραση των χωρών της Ε.Ε.σε αυτό που συμβαίνει στη χώρα μετά την απόπειρα πραξικοπήματος κυρίως για τον περιορισμό των δημοκρατικών ελευθεριών αναφερόμενος κυρίως στις πολιτικές εκπροσωπήσεις των Κούρδων που αυτή τη στιγμή βουλευτές καθώς και ο ηγέτης του Τούρκικου Κόμματος Ελευθερίας βρίσκονται στη φυλακή.

«Είναι μια κρίση που αφορά το εσωτερικό της χώρας με την καθιέρωση ενός μονοπρόσωπου καθεστώτος και την αντίδραση σε αυτό των χωρών της Ε.Ε.» τόνισε ο κ. Μαντάς επισημαίνοντας ότι η χώρα μας θα πρέπει να έχει «μια ειρηνική συνεργασία και να αποκρούει παράλληλα, τις απειλές από την πλευρά της Τουρκίας».

Ο κ. Μαντάς σχολίασε μεταξύ άλλων, τις επιθέσεις που δέχεται τελευταία η ΕΡΤ τονίζοντας ότι «η υπεράσπιση της Δημόσιας Τηλεόρασης και του πλουραλιστικού δημοκρατικού χαρακτήρα της πρέπει να είναι στο επίκεντρο όλων των πολιτικών δυνάμεων».

Kατ. Μπρέγιαννη-avgi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: