ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Δευτέρα, 13 Μαρτίου 2017

Μαντάς-Παπακώστα σε κοινή γραμμή κατά δανειστών

Την σαφέστατη επιδίωξη της ελληνικής κυβέρνησης, να κλείσει η τεχνική συμφωνία ως τις 20 Μαρτίου στο Eurogroup εξέφρασε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Χρήστος Μαντάς, ενώ η βουλευτής της Ν.Δ. Κατερίνα Παπακώστα επέρριψε ευθύνες για την καθυστέρηση της ολοκλήρωσης της αξιολόγησης και στους δανειστές. 
 
«Θέλουμε να κλείσουμε συνολικά τα ζητήματα δηλαδή και των μεσοπρόθεσμων μέτρων για το χρέος και των πλεονασμάτων» εξήγησε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ τονίζοντας ότι θα υπάρξει «προωθητικός συμβιβασμός»,  καθώς «δεν μπορεί η ελληνική κυβέρνηση να αφήσει στην άκρη, ή στο αόρατο μέλλον το θέμα της ευνοϊκότερης ρύθμισης  και της επεκτασιμότητας των συλλογικών διαπραγματεύσεων». Θέμα που όπως υπογράμμισε είναι ιδιαίτερα κρίσιμο για την διαμόρφωση του εργασιακού τοπίου στη χώρα μας.

 

Κ. Παπακώστα: «Να κλείσει η αξιολόγηση αλλά όχι πρόχειρα»


«Θα πρέπει να κλείσει η αξιολόγηση, αλλά όχι πρόχειρα» δήλωσε η βουλευτής της Ν.Δ. Κατερίνα Παπακώστα διαφοροποιούμενη από την άποψη εκλογές, εδώ και τώρα ενώ όπως πρόσθεσε ο κ. Μητσοτάκης είπε «ότι δεν μπορεί να προκαλέσει εκλογές, αλλά αν γίνονταν εκλογές τώρα η Ν.Δ. με βάση τις μετρήσεις θα κέρδιζε».

Δεν παρέλειψε μάλιστα η κ. Παπακώστα να επιρρίψει ευθύνες στους δανειστές για την μη ολοκλήρωση της αξιολόγησης που όπως είπε «από το 2014 οφείλουν να κλείσουν».

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ σχολίασε θετικά την «ψύχραιμη» πολιτική άποψη που εξέφρασε η  βουλευτής της Ν.Δ., προσθέτοντας ότι η ολοκλήρωση της αξιολόγησης αποτελεί ένα πολύ σύνθετο και κρίσιμο θέμα.

Κατερίνα Μπρέγιανη-avgi.gr
Δημοσίευση σχολίου