ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Δευτέρα 13 Μαρτίου 2017

Οριστική αποχώρηση Βρετανίας από ΕΕ, τέλος Μαρτίου


«Στα τέλη» Μαρτίου αναμένεται να ανακοινώσει η Τερέζα Μέι την ενεργοποίηση του άρθρο 50 της ευρωπαϊκής συνθήκης για την έναρξη των διαπραγματεύσεων αποχώρησης του Ηνωμένου Βασιλείου από την ΕΕ, σύμφωνα με τον εκπρόσωπο της Βρετανίδας πρωθυπουργού.


«Ήμασταν ξεκάθαροι ότι η πρωθυπουργός θα ενεργοποιήσει το άρθρο 50 πριν το τέλος Μαρτίου», επισήμανε ο εκπρόσωπος, σημειώνοντας την λέξη «τέλος». «Έχω πει “τέλος” πολλές φορές, αλλά φαίνεται ότι δεν ήμουν αρκετά σαφής», πρόσθεσε ο ίδιος.

Ωστόσο, δημοσιεύματα βρετανικών μέσων ενημέρωσης άφησαν ανοιχτό το ενδεχόμενο η Τ.Μέι να δώσει το εναρκτήριο λάκτισμα της διαδικασίας του διαζυγίου του ΗΒ και της ΕΕ το συντομότερο αύριο, έπειτα από την οριστική υιοθέτηση του σχετικού νομοσχεδίου από τη Βουλή των Κοινοτήτων, όπου συζητείται σήμερα.

Ωστόσο, εκπρόσωποι της Βρετανίδας πρωθυπουργού διέψευσαν το σενάριο, μιλώντας για «εικασίες».

Πηγή: ΑΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια: