ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Κυριακή 30 Ιουνίου 2013

Η άρνηση του Δήμου να συναινέσει προκάλεσε την οργή του φιλοναζιστή βουλευτή Αχαΐας

Φωτογραφία αρχείου.


Ιλαρότητες στο Πούσι Ηλείας από μέλη του φασιστικού μορφώματος
Η πληροφορία πως δεν θα επέτρεπε ο δήμος σε μέλη της ΧΑ να καταθέσουν στεφάνι κατά τη διάρκεια εκδήλωσης τιμής και μνήμης για την ένδοξη μάχη που έγινε επί τουρκοκρατίας στο Πούσι Ηλείας, εξόργισε τα μέλη της νεοχιτλερικής οργάνωσης, που ήθελαν να εκμεταλλευτούν την ευκαιρία για προβολή. 

Πολύ περισσότερο που παρέλειψε αναφορά στο όνομα του βουλευτή Αχαΐας του ναζιστικού μορφώματος, ο οποίος αποχώρησε βρίζοντας τον δήμαρχο Αρχαίας Ολυμπίας Θύμιο Κοτζιά, διότι στο χαιρετισμό του, όταν ξεκίνησε να αναφέρει τους φορείς που βρίσκονταν εκεί, αιρετούς και θεσμικούς ο δήμαρχος δεν έκανε αναφορά στον εν λόγω βουλευτή Αχαΐας, γνωστό θεωρητικό του χιτλερισμού.

«Είσαι ανθέλλην» φώναξε στον δήμαρχο μεταξύ άλλων και χειρονομώντας αποχώρισε από την εκδήλωση, προκαλώντας τους δημοκρατικούς πολίτες με την ιλαρότητα που υπέδειξε, προς τους οπαδούς του.

Στη συνέχεια αποχώρησαν μέλη και βουλευτής με ιαχές και ναζιστικά συνθήματα,  παρουσία του Αστυνομικού Διευθυντή Ηλείας και δεκάδων αστυνομικών που βρίσκονταν διάσπαρτοι στο χώρο για το φόβο επεισοδίων.

Δεν υπάρχουν σχόλια: