ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Πέμπτη 27 Ιουνίου 2013

ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΝΤΖΑΣ : Άλλο ένα λουκέτο στο success story της κυβέρνησης




Επίσκεψη συμπαράστασης κλιμακίου του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ υπό τον Αλ. Τσίπρα στους εργαζόμενους του Κατσέλη
Στο πολυμελές κλιμάκιο του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. – Ε.Κ.Μ., με επικεφαλής τον Αλέξη Τσίπρα, που επισκέφτηκε το εργοστάσιο του Κατσέλη στις Αχαρνές, συμμετείχε ο βουλευτής Αττικής του ΣΥ.ΡΙΖ.Α – Ε.Κ.Μ Γιώργος Πάντζας.

Η επίσκεψη πραγματοποιήθηκε με αφορμή την πρόσφατη απόφαση της εταιρείας Nutriart ΑΒΕΕ (Κατσέλης) να υποβάλλει αίτηση κήρυξης σε πτώχευση, βάζοντας λουκέτο στο ιστορικό εργοστάσιο και αφήνοντας 500 οικογένειες στο δρόμο.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης ο Γιώργος Πάντζας εξέφρασε τη συμπαράστασή του στον αγώνα που δίνουν οι εργαζόμενοι για να μην κλείσει το εργοστάσιο, να μη γίνει καμία απόλυση και να μη χαθούν εργασιακά δικαιώματα.

«Βρίσκομαι στο πλευρό των εργαζομένων, τους οποίους η ιδιοκτησία της επιχείρησης αποφάσισε ξαφνικά να πετάξει στο δρόμο, επικαλούμενη οικονομικά προβλήματα λόγω επιδείνωσης της κρίσης. Την ίδια ώρα που ο κύριος Σαμαράς κόβει κορδέλες δοκιμάζοντας πόσο κοφτερό είναι το ψαλίδι με το οποίο θα κουρέψει τις καταθέσεις, μια ακόμα επιχείρηση κλείνει, βάζοντας λουκέτο στο success story της συγκυβέρνησης ΝΔ-ΠΑΣΟΚ» δήλωσε ο βουλευτής.

Δεν υπάρχουν σχόλια: