ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Σάββατο 29 Ιουνίου 2013

Ξαφνική αδιαθεσία διέκοψε τον λόγο του Αντ. Σαμαρά στο 9ο Συνέδριο της ΝΔ

Ο Αντ. Σαμαράς στο βήμα του 9ου Συνεδρίου.


Ν. Κακλαμάνης: Περιμένω να μας εξηγήσει στο συνέδριο ποιοί είναι αυτοί οι εθνικοί λόγοι, που τον οδήγησαν να μην κάνει εκλογές
Με ξαφνική αδιαθεσία χθες, που οι γιατροί την απέδωσαν σε γαστρεντερίτιδα, διέκοψε την ομιλία του στο 9ο Συνέδριο της ΝΔ, που διεξάγεται στο Τάε Κβον Ντο,  ο πρωθυπουργός και πρόεδρος του κόμματος, Αντώνης Σαμαράς, ενώ προηγούμενα είχε εμφανιστεί δικαιωμένος και επιχείρησε να αναπτύξει την ρητορική του success story αυτή την φορά στα ενεργειακά ζητήματα υποσχόμενος ότι θα καταστήσει την Ελλάδα ενεργειακό κόμβο, ενώ δεν είπε τίποτα σημαντικό για την καταπολέμηση της ανεργίας των νέων, που η Ελλάδα θα λάβει από το κοινοτικό ταμείο μόλις 180 εκατ. ευρώ.

Φόβος του Αντ. Σαμαρά είναι η στάση που θα κρατήσουν στελέχη της εσωκομματικής αντιπολίτευσης που δεν υπουργοποιήθηκαν, Ευρ. Στυλιανίδης, Γ. Ιωαννίδης κ.ά., όπως αυτοί που εκφράζουν δυσφορία για την ΠΑΣΟΚοποίηση του Υπουργικού Συμβουλίου, με τη συμμετοχή Βενιζέλου και άλλων από το κόμμα αυτό.  

Ρίχνοντας το μπαλάκι εκτός τερέν είπε ο Αντ. Σαμαράς:

«Με τον ΤΑP βάζουμε την Ελλάδα στον παγκόσμιο ενεργειακό χάρτη» και ισχυρίστηκε ότι «θα έρθουν κι άλλες καλές ειδήσεις» για την χώρας μας και ταύτισε την συμφωνία για τον αγωγό με ψήφο εμπιστοσύνης. Σε αυτό το σημείο μίλησε για επιτυχία στις αποκρατικοποιήσεις και ονομάτισε τον ΔΕΣΦΑ, τον ΟΠΑΠ, ενώ για τον ΔΕΠΑ αρκέστηκε να πει ότι «σύντομα θα βρεθεί λύση».
Σε κάθε περίπτωση, ο Πρωθυπουργός έσπευσε να διαβεβαιώσει ότι θα πρέπει να ελπίζουμε σε μεγάλες νίκες επ' αφορμής της συμφωνίας για τον αγωγό ΤΑP, κι έτσι ο ίδιος διασκέδασε τις εντυπώσεις για το ναυάγιο της ΔΕΠΑ.

Επιθετικός ο πρ. συνεργάτης Νικ. Κακλαμάνης

Πάντως, άκρως επιθετικός κατά του Αντώνη Σαμαρά εμφανίστηκε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας και άλλοτε στενός συνεργάτης του πρωθυπουργού, Νικήτας Κακλαμάνης σε ραδιοφωνική του συνέντευξη λίγες ώρες πριν την έναρξη του συνεδρίου του κόμματος.

Ο κ. Κακλαμάνης, μιλώντας στον ΣΚΑΪ, υποστήριξε ότι «ο πρωθυπουργός θα έπρεπε να έχει οδηγήσει τη χώρα σε εκλογές κατά τη διάρκεια των τελευταίων εβδομάδων» και σημείωσε ότι κατά τη γνώμη του δεν υπήρχαν οι εθνικοί λόγοι που επικαλέστηκε ο κ. Σαμαράς.

«Μπορεί να κάνω λάθος -συμπλήρωσε, αλλά εγώ περιμένω από τον κ. Σαμαρά να μας εξηγήσει στο συνέδριο ποιοί είναι αυτοί οι εθνικοί λόγοι. Αν η δικαιολογία είναι τα 3,2 δισεκατομμύρια της δόσης - όπως ισχυρίστηκε ο Στουρνάρας - αυτό δεν ισχύει».

Και κατέληξε υπογραμμίζοντας: «Τα χρήματα της δόσης ούτως ή άλλως δεν πήγαν σε ανάπτυξη, πήγαν για να πληρωθούν τα ακούρευτα ομόλογα δανειστών και πιστωτών μας και άρα δεν υπήρχε περίπτωση να μην τα εκταμιεύσει η κεντρική τράπεζα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: