ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τετάρτη 26 Ιουνίου 2013

Ένας νταλικέρης, Βαγγέλης τ’ ονομά του, μα τι νταλικέρης!

Ολυμπία Οδός. Σχολάζει από αρκετού χρόνου, παρά τις υποσχέσεις.
Το διαβάσαμε κι αυτό στην πατραϊκή εφημερίδα ΓΕΓΟΝΟΤΑ. Για το τηλεφώνημα του «Βαγγέλη του νταλικέρη», στην ΕΡΑ Πάτρας. Ο λόγος για συνομιλία του εν λόγω με δημοσιογράφο του σταθμού στον οποίο είπε πολλά αποκαλυπτικά για την ημέρα που στήνονταν η φιέστα εγκαινίων της επανεκκίνησης των έργων της Ολυμπίας Οδού, στο Ζευγολατιό Κορινθίας, όπου διοργανώθηκε από κυβερνητικούς της ομοούσας αειμνήστου τριμερούς τότε, διμερούς τώρα κυβέρνησης, με την αυτοπρόσωπη παρουσία του Αντωνάκη του σκοπιανοφάγου, που ο θεός να μας κόβει χρόνια και να του δίνει δευτερόλεπτα, του Ευάγγελου του ευτραφούς, που η Παναγία να μας αφαιρεί χαρές που μας χάρισε ο Αντωνάκης και να του δίνει υπουργεία και του συμπατριώτη μας Νίκου Τσούκαλη, που είθε ο Αλλάχ να του προσφέρει βουνά πιλάφια και ουρί, όταν θα έρθει η στιγμή, αφού δεν κατάφερε ο Φώτης να του εξασφαλίσει εν ζωή ούτε ένα υπουργείο, κι ας προαλείφονταν ο καημένος για υπουργός παρά τω Κουβέλη. 

Και είπεν ο άμωμος νταλικέρης από χειλέων βλάσφημων, προς ώτα μη ακουόντων:

«Με πήραν τηλέφωνο, τότε που ετοίμαζαν την γιορτή στην Ολυμπία Οδό, επειδή δήθεν ξαναρχίζει το έργο. Παραβρέθηκαν τότε ο Σαμαράς, ο Βενιζέλος και ο Τσούκαλης. Μου είπαν λοιπόν να πάω στην Αθήνα και να φορτώσω ένα μηχάνημα χωματουργικό. Το πήγα στο σημείο που θα γίνονταν η εκδήλωση και όταν ήρθαν οι επίσημοι, μου είπαν να το βάλω μπρος και να πηγαίνω πάνω-κάτω, για να σηκώνεται μπουχός και να φαίνονται ότι γίνονται εργασίες στο δρόμο. Όταν έφυγαν οι επίσημοι και τα κανάλια, ξαναφόρτωσα το μηχάνημα στην νταλίκα και το πήγα πίσω στην Αθήνα. Και εκτός των άλλων δεν με πλήρωσαν, μου είπαν μετά από έξι μήνες…».

Αυτά είπε ο Βαγγέλης ο νταλικιέρης, που δεν τράπηκε να γίνει κομπάρσος σε αυτή την ξεφτίλα φιέστα, για ένα μεροκάματο ρε… Τι ντροπή να το ομολογείς και να το φωνάζεις από τα ερτιανά σαν τις Κατίγκες της απάνω ρούγας!

Κάτω από τη γη έμπα βρε άνθρωπε. Και δεν είσαι ο μόνος που τα λες αυτά. Δεν μας αποκάλυψες δα, την Αμερική του Κολόμβου! Κι άλλοι μίλησαν γιαυτά όταν εσύ έκανες μούγκα και συναίνεσες στην απάτη για ένα παλιομεροκάματο, για μερικές εκατοντάδες ψωροευρώ!  

Το ότι η συγκεκριμένοι πολιτικοί της ΝΔ, του ΠΑΣΟΚ και της ΔΗΜΑΡ περιέπαιξαν τους πολίτες είναι γνωστό και κατακριτέο -όλη η Ελλάδα βούιξε για την απάτη- το ότι γίνεται καταγγελία από κομπάρσο τους με αφορμή ότι του τα μπήξανε, αυτό δεν τον απαλλάσσει ευθυνών.

Κι άλλοι μιλήσανε και μάλιστα με υπεύθυνο τρόπο. Μην ξεχνάμε τι έγραφε αυτό το μπλογκ κατά καιρούς και τι έχει καταγγείλει ο πρόεδρος Θόδωρος Τσελεπής του σωματείου ΓΑΛΑΡΙΑ, των εργαζομένων στη VINCI, της εταιρείας με το εργοτάξιο στο Δρέπανο Αχαΐας, που είχε αναλάβει το έργο. 

 

Διαβάστε: α)  Με δανεικούς εργάτες και μεταφερόμενα μηχανήματα

 

Διαβάστε: β) Απατεώνες παίζουν με τη ζωή μας!

 

Διαβάστε: γ) Η ευυπόλυπτος VINCI απέλυσε τον πρόεδρο του σωματείου

 

Διαβάστε: δ) «32 ελληνικές και ξένες τράπεζες είναι οι υπεύθυνες για το έργο»



Δεν υπάρχουν σχόλια: