ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Παρασκευή 21 Ιουνίου 2013

«Ο Κουβέλης ολοκλήρωσε σήμερα τον παραλογισμό που ξεκίνησε πριν δυο βδομάδες ο Σαμαράς»!

Σκίζει το μπουφάν του ο δεξιούλης Γρ. Ψαριανός από το αναπάντεχο του Φ. Κουβέλη, που τον βρήκε.


Επίθεση του γυρολόγου Μπίστη στον πρόεδρο της ΔΗΜΑΡ, σε ευθεία ανταπόκριση με τον δεξιό Γρ. Ψαριανό, που μιλά για αυθαιρεσία
Ο ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΨΑΡΙΑΝΟΣ ΧΘΕΣ βράδυ δημόσια οριόμενος και ο Νίκος Μπίστης σήμερα γράφοντα για σύνδρομο Καρατζαφέρη, στην προσωπική του σελίδα στο Facebook  επιτίθενται στον Φ. Κουβέλη για την απόφαση του να αποσύρει τους υπουργούς του και να προκαλέσει ρήξη στην τρικομματική κυβέρνηση, αφήνοντας τον Ευ. Βενιζέλο στην αγκαλιά της ΝΔ.

Νίκος Μπίστης εκ δεξιών της Δεξιάς.
Με ανάρτησή του στην προσωπική του ιστοσελίδα στο Facebook, ο Νίκος Μπίστης επιτίθεται στον Φώτη Κουβέλη.

Σκληρές οι εκφράσεις του για την απόφαση Κουβέλη  να αλλάξει εντελώς θέση μέσα σε λίγες ώρες και από την κατ' αρχήν συμφωνία της Τετάρτης να φτάσει στο... αντάρτικο της Πέμπτης χθες 20-6-13. Παράλληλα  αναγνωρίζει ότι η στάση που κράτησε ο Ευάγγελος Βενιζέλος, είναι σωστή  και χαρακτηρίζει τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ «φωνή της λογικής».

«Ο Κουβέλης ολοκλήρωσε σήμερα τον παραλογισμό που ξεκίνησε πριν δυο βδομάδες ο Σαμαράς. Και οι δυο χωρίς σχέδιο, χωρίς ψυχραιμία έβαλαν τη χώρα σε περιπέτεια. Ξέρω ότι ορισμένοι θα ψάξετε τα " βαθύτερα αίτια" και θα αναλωθείτε σε αναλύσεις. Ματαιοπονείτε.
Οι Άγγλοι το λένε "It is the short answer". Ο Σημίτης το είπε αλλιώς: "Ελπίζω να έχουν μυαλό όσοι χειρίζονται την υπόθεση". Ο Βενιζέλος ήταν φωνή λογικής. Μπορούμε να διαφωνούμε μαζί του σε πολλά αλλά οφείλουμε να του αναγνωρίσουμε ότι σε όλη την διάρκεια της κρίσης δεν έπαιξε με την σταθερότητα της χώρας.

Λυπάμαι για την στάση της ΔΗΜΑΡ, που βολοδέρνει και όποια και αν είναι η τελική της επιλογή (πχ ανοχή) έχασε το τραίνο και το φάντασμα της κατάληξης του Καρατζαφέρη πλανάται πάνω της», γράφει στην προσωπική του σελίδα στο Facebook ο Ν. Μπίστης.
Χθες το βράδυ ο Γρηγόρης Ψαριανός μπροστά στους δημοσιογράφους τόνιζε ότι «Με άλλη απόφαση έφυγε ο Κουβέλης από εδώ το μεσημέρι και με άλλα είπε στο Μαξίμου», καταγγέλλοντας ουσιαστικά τον Φώτη Κουβέλη ότι, αν και είχε εξουσιοδοτηθεί από την Κ.Ο. και την Ε.Ε. να πει «ναι» στην πρόταση Σαμαρά, συνετέλεσε στη ρήξη με το Μαξίμου.

Μάλιστα, ο Γρ. Ψαριανός, φωνάζοντας, έλεγε ότι «εγώ αύριο δεν έρχομαι», αναφερόμενος στη νέα κοινή συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας και της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΔΗΜΑΡ, που έχει προγραμματιστεί για αύριο το πρωί.

Δεν υπάρχουν σχόλια: