ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Πέμπτη 27 Ιουνίου 2013

Επί ποδός οι οργανώσεις για την κάθοδο και ομιλία του Αλέξη Τσίπρα στην Πάτρα

Από την συγκέντρωση της 13-6-2012 στην Πάτρα με ομιλητή τον Αλ.Τσίπρα.


Συνέντευξη τύπου αύριο στα γραφεία του κόμματος από την ΝΕ Αχαΐας του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ
Επί ποδός βρίσκονται οι οργανώσεις του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ στην Πάτρα για την επιτυχία της συγκέντρωσης και ομιλίας που θα πραγματοποιήσει  το κόμμα στην πλ. Γεωργίου την ερχόμενη Πέμπτη.

Με αντικείμενο αυτή την συγκέντρωση καλεί τους δημοσιογράφους αύριο σε συνέντευξη τύπου, με πρόσκληση, στην οποία αναφέρονται μεταξύ άλλων τα παρακάτω:

Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ Αχαΐας διοργανώνει ανοιχτή πολιτική συγκέντρωση την ερχόμενη Πέμπτη 4 Ιουλίου με ομιλητή τον  Πρόεδρο της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ Αλέξη Τσίπρα.
Για τον σκοπό αυτό πραγματοποιεί συνέντευξη Τύπου αύριο, Παρασκευή 28η Ιουνίου 2013, στις 11 π.μ. στα γραφεία του (Κορίνθου 313-315, 1ος όροφος.

Οι πολιτικές εξελίξεις των  τελευταίων ημερών, η διάλυση της τρικομματικής κυβέρνησης επιβεβαιώνουν για ακόμα μια φορά  ότι όλα μπορούν να αλλάξουν όταν ο λαός παίρνει την κατάσταση στα χέρια του.

Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ συνεχίζει τον αγώνα για την υπεράσπιση των συλλογικών δημόσιων αγαθών και της Δημοκρατίας. Για να μπει ένα τέρμα στον κατήφορο και να ανοίξει ένα παράθυρο ελπίδας
Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ Αχαϊας καλεί όλους και όλες στην πολιτική ομιλία του Αλέξη Τσίπρα που θα λάβει χώρα την Πέμπτη 4η Ιουλίου 2013 και ώρα 8 μ.μ., στην πλατεία Γεωργίου Α.

Δεν υπάρχουν σχόλια: