ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Παρασκευή 28 Ιουνίου 2013

Αιτία πολέμου οι απολύσεις εκπαιδευτικών, καθηγητών-τριών Μέσης Εκπαίδευσης

13-5-2013, διαδήλωση κατά της επιστράτευσης. Τώρα έρχονται απολύσεις για χάρη της τρόικας.
Όχι στον αυταρχισμό!
Η δικομματική κυβέρνηση «ειδικού σκοπού» και περιορισμένης χρονικής διάρκειας ΝΔ-ΠΑΣΟΚ ετοιμάζεται να εκτελέσει ένα ακόμα από τα «συμβόλαια θανάτου» που έχει αναλάβει: 

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, μέχρι τις 8 Ιουλίουπροβλέπεται να τεθούν σε διαθεσιμότητα 12.500 εκπαιδευτικοί και υπάλληλοι των δήμων. Η διαθεσιμότητα θα προωθηθεί με την κατάθεση δύο τροπολογιών στη Βουλή.


 Με αυτό τον τρόπο 5.000 ως 8.000 εκπαιδευτικοί εντός του επόμενου μήνα  θα τεθούν σε διαθεσιμότητα και οι περισσότεροι, αν όχι όλοι, δεν θα επιστρέψουν ποτέ σε άλλες υπηρεσίες του Δημοσίου, προκειμένου να καλυφθεί ο κατάλογος των 15.000 «αποχωρήσεων» ως το τέλος του 2014. 

Για τους «εκτελεστές» των μνημονιακών πολιτικών αυτοί οι συνάδελφοί μας δεν είναι παρά κάποιοι ακόμα αριθμοί, που θα προστεθούν στις εκατοντάδες χιλιάδες των ανέργων. Για μας, είναι ζήτημα επιβίωσης τόσο για τους ίδιους τους συναδέλφους όσο και για τις οικογένειές τους. Επιπλέον, με αυτές τις πολιτικές το δημόσιο σχολείο θα υποβαθμιστεί και θα απαξιωθεί ακόμα περισσότερο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ….. ΕΔΩ


Δεν υπάρχουν σχόλια: