ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τρίτη 25 Ιουνίου 2013

Αρνητικές οι αντιδράσεις της αντιπολίτευσης για τον ανασχηματισμό της νέας κυβέρνησης




Τι λένε ΣΥΡΙΖΑ, Ανεξάρτητοι Έλληνες και ΚΚΕ
Η νέα κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ-ΝΔ, με την αλά καρτ στήριξη της ΔΗΜΑΡ, έρχεται να επιβεβαιώσει την παταγώδη αποτυχία του success story του μνημονίου και τα σχέδια για λήψη νέων μνημονιακών μέτρων αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ.

Ο Π. Καμμένος

«Όσο συνεχίζουν να υπάρχουν επίτροποι της τρόικας οι οποίοι ασκούν την εξουσία που προβλέπεται από το Σύνταγμα για τους Υπουργούς και το Υπουργικό Συμβούλιο, δεν έχει σημασία ποιο όνομα αναγράφεται στον ανασχηματισμό» είπε ο Π. Καμμένος.

Το ΚΚΕ

Από την πλευρά του το ΚΚΕ αναφέρει: «Νέα σκληρά αντιλαϊκά μέτρα θα πάρει και παλιά θα υλοποιήσει, η συγκυβέρνηση ΝΔ- ΠΑΣΟΚ, με την ανοχή της ΔΗΜΑΡ. Γι αυτό τα κόμματά της ανανεώνουν την προγραμματική τους συμφωνία».

«Καμία αναμονή, καμιά περίοδο χάριτος στη συγκυβέρνηση. Συμπόρευση με το ΚΚΕ, ενίσχυση της Λαϊκής Συμμαχίας για έξοδο από την κρίση σε όφελος του λαού» καταλήγει το σχόλιο του κόμματος.

Τέλος ανακοίνωση εξέδωσε και η ΧΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: