ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Παρασκευή 21 Ιουνίου 2013

Συνασπισμένοι τοκογλύφοι, δανειστές και πάτρωνες ανησυχούν για την κυβέρνηση της δουλοφροσύνης

Με τη θρασύτητα που τον διακρίνει μας απεύθυνε παρεναίσεις. Τον νοιάζει να κρατήσει ισχυρό το ευρώ για να αγοράζει η Γερμανία φτηνά το πετρέλαιο που έχει ανάγκη για τις εξαγωγικές επιχειρήσεις της.
Απροκάλυπτη επέμβαση στα εσωτερικά της χώρας μας επιχειρεί με δήθεν έκκληση για υπευθυνότητα, που απευθύνει  στους πολιτικούς αρχηγούς ο επίτροπος Οικονομικών Υποθέσεων, Όλι Ρεν. Αυτό εγνώσθη μόλις έφτασε στο Λουξεμβούργο η είδηση για το ναυάγιο της σύσκεψης των τριών στην Αθήνα. Ο Ρεν τόνισε ότι η Ελλάδα έχει επωφεληθεί από τον έναν χρόνο πολιτικής σταθερότητας.  «Κάνω έκκληση στο αίσθημα ευθύνης των Ελλήνων πολιτικών ηγετών για το καλό της Ελλάδας και της Ευρώπης», δήλωσε ο Όλι Ρεν από το Λουξεμβούργο. Ξέχασε να μας ευχηθεί «Έλληνες καγό κουγάγιο» όπως έκανε στην αρχή εισόδου της χώρας μας στο μνημόνιο! 


Στο ίδιο μήκος κύματος επέμβασης και ο Γερμανός υπουργός Οικονομικών, ο γνωστός για την θρασύτητα που τον διακρίνει, ο Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, δήλωσε ότι η Ελλάδα  βρίσκεται σε πολύ περίπλοκη κατάσταση. Ενώ και ο επικεφαλής του Eurogroup, Γερούν Ντάισελμπλουμ κάλεσε τις ελληνικές αρχές να συνεχίσουν την εφαρμογή των μεταρρυθμίσεων.

Από το ΔΝΤ η πρώτη αντίδραση ήρθε με την "επισήμανση" πως εάν η Ελλάδα οδηγηθεί σε πρόωρες κάλπες, τότε η χρηματοδότησή της θα διακοπεί από τους… προστάτες της! 

Από τα παραπάνω συνάγεται ότι λυτοί και δεμένοι στηρίζουν την καταρρέουσα κυβέρνηση Σαμαρά, όχι μόνον από το εσωτερικό μέτωπο, αλλά και από το εξωτερικό. Συνασπισμένοι τοκογλύφοι, δανειστές και πάτρωνες  ανησυχούν για την κυβέρνηση της δουλοφροσύνης!

Δεν υπάρχουν σχόλια: