ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Παρασκευή 21 Ιουνίου 2013

«Στυμμένη λεμονόκουπα» η ΔΗΜΑΡ λέει ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ

Δημ. Παπαδημούλης.


«Πίσω από την κρίση που προκάλεσε το «μαύρο» στην ΕΡΤ και οι αντισυνταγματικές μεθοδεύσεις, έρχονται νέα μέτρα μονομερούς λιτότητας» προειδοποιεί
«Στυμμένη λεμονόκουπα» χαρακτήρισε τη ΔΗΜΑΡ ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Παπαδημούλης, ο οποίος με συνέντευξη στο ΑΠΕ εξέφρασε την εκτίμηση ότι η κυβέρνηση δεν θα εξαντλήσει την 4ετία. Ο ίδιος έκανε λόγο για αντιδημοκρατική στάση του πρωθυπουργού στο ζήτημα της ΕΡΤ, η οποία είναι υπαίτια για την αποδυνάμωση της κυβέρνησης. 

«Πίσω από την κρίση που προκάλεσε το «μαύρο» στην ΕΡΤ και οι αντισυνταγματικές μεθοδεύσεις, έρχονται νέα μέτρα μονομερούς λιτότητας καθώς έχουμε «τρύπα» στον ΕΟΠΥΥ, υστέρηση στα κυβερνητικά έσοδα, ναυάγιο στα κυβερνητικά πλάνα σε σχέση με τις ιδιωτικοποιήσεις και έξαρση της φοροδιαφυγής», ανέφερε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

«Δεν ξέρω πώς θα συμπεριφερθεί η ηγεσία της ΔΗΜΑΡ το αμέσως προσεχές διάστημα, το βέβαιο ωστόσο είναι ότι όσες δυνάμεις πίστεψαν ότι η ΔΗΜΑΡ μπορεί να είναι ένας φορέας της ανανεωτικής Αριστεράς που θα συνεχίσει τις παραδόσεις του ΚΚΕ Εσωτερικού, τώρα αναθεωρούν τη στάση τους και έχω τέτοια μηνύματα», πρόσθεσε.

Απαντώντας στην ερώτηση αν ο ΣΥΡΙΖΑ θα αναλάβει κάποια πρωτοβουλία σύγκλισης με τη ΔΗΜΑΡ, μετά τις τελευταίες εξελίξεις, αρκέστηκε να πει ότι οι όποιες πρωτοβουλίες θα είναι προς την κυβέρνηση Σαμαρά, υπό την έννοια της εντατικοποίησης της άσκησης αντιπολίτευσης μέσα και έξω από τη Βουλή.

Λοβέρδος: Γλυκένεται για υπουργείο

«Αν από το χέρι μας περνάει να αποφευχθούν οι εκλογές θα αποφευχθούν» δήλωσε στον ΣΚΑΪ ο πρόεδρος του κόμματος Συμφωνία για την Ελλάδα Ανδρέας Λοβέρδος, που βλέπει να διανοίγεται μπρος του μέλλον λαμπρό προς υπουργικό θώκο!

Ο κ. Λοβέρδος επέκρινε εμμέσως τη στάση της ΔΗΜΑΡ, λέγοντας ότι «να λες μεσούσης της τουριστικής περιόδου που το 30% του λαού ασχολείται ότι δε θα πάρεις χρήματα, θα πάρεις του χρόνου ισοδυναμεί με καταστροφή».

«Απόλυτο και τυφλό λάθος η στάση του Σαμαρά για την ΕΡΤ, αλλά όταν κάνεις κριτική γίνεται για να επανορθωθούν λάθη ή να αλλάξει η κυβέρνηση στο πλαίσιο της ίδιας της βουλής» διευκρίνισε.

Σύμφωνα με τον ανεξάρτητο βουλευτή το ζητούμενο είναι η αναδιάρθρωση και όχι το λουκέτο της ΕΡΤ αλλά όπως τη χρειάζεται η κοινωνία. «Αν έρθει το σχέδιο Μόσιαλου στη Βουλή για το οποίο ο κ. Σαμαράς δεν είχε συμφωνήσει επικαλούμενος ως λόγο ότι η κυβέρνηση Παπαδήμου είναι μεταβατική, εγώ θα το ψηφίσω θα είμαι ενιαίος στη στάση μου και το 2011 και σήμερα» διευκρίνισε.

(
Πηγή: http://www.skai.gr/ -  Newsroom Enet

Δεν υπάρχουν σχόλια: