ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τετάρτη 26 Ιουνίου 2013

Σκληρή επίθεση του ΣΥΡΙΖΑ στην κυβέρνηση

Εργαζόμενοι ευχαριστούν τη ΔΗΜΑΡ για την προσφορά της!


Εσωστρέφεια στη ΔΗΜΑΡ μετά την αποχώρηση από την κυβέρνηση








Νέα σκληρή επίθεση κατά της κυβέρνησης εξαπέλυσε σήμερα ο ΣΥΡΙΖΑ, τονίζοντας σε ανακοίνωσή του ότι «αποτελούμενη από τα πιο γνωστά και φθαρμένα υλικά του δικομματισμού, προϊόν της πολιτικής αποσύνθεσης και απαξίωσης των κομμάτων που τη συγκροτούν, η νέα κυβέρνηση έχει ομολογήσει από την πρώτη στιγμή ότι είναι αποφασισμένη να εκτελέσει το μνημονιακό συμβόλαιο των νέων απολύσεων, των νέων φόρων, των λουκέτων σε νοσοκομεία και σχολεία».

Η «σύμβαση έργου» που έχει υπογράψει ο κ. Σαμαράς με τους δανειστές δεν αφορά ούτε στην καταπολέμηση της ανεργίας, ούτε στην ανάπτυξη, σημειώνει ο ΣΥΡΙΖΑ και προσθέτει ότι «η κυνική παραδοχή του, εξάλλου, ότι προτεραιότητα της κυβέρνησης είναι να "αποφύγει" τα νέα μέτρα, αποτελεί την πιο ωμή ομολογία και προαναγγελία των σχεδίων του».

«Αν κάτι μπορεί να σταθεί εμπόδιο στα σχέδια της κυβέρνησης είναι ο ελληνικός λαός. Αυτός είναι που θα δείξει το δρόμο της ανατροπής της κυβέρνησης και της μνημονιακής πολιτικής και θα υπερασπιστεί τα δικαιώματά του και τη δημοκρατία» καταλήγει στην ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ.

Παραίτηση Οικονόμου στη ΔΗΜΑΡ

Την παραίτησή του από τη θέση του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου υπέβαλε στο Φώτη Κουβέλη ο βουλευτής της ΔΗΜΑΡ, Βασίλης Οικονόμου.

Κατά της διάρκεια της συνεδρίασής της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του κόμματος στη Βουλή, ο Β. Οικονόμου παίρνοντας το λόγο υπενθύμισε ότι διαφωνεί με την πρόταση του Φ. Κουβέλη για την αποχώρηση της ΔΗΜΑΡ από την κυβέρνηση και δήλωσε πρόθυμος να παραιτηθεί.

Ο Φ. Κουβέλης δεν έκανε αποδεκτή την πρότασή του και είπε πώς η κοινοβουλευτική ομάδα θα συνεχίσει να λειτουργεί όπως ένα χρόνο τώρα.

Ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ είπε επίσης στους βουλευτές του πως πλέον θα ασχοληθεί και ο ίδιος περισσότερο με το κοινοβουλευτικό έργο.

Ο καλοπληρωτής Στουρνάρας!

Ο Π. Καμμένος των ΑΝΕΞ.ΕΛΛ. ρώτησε τον υπουργό Οικονομικών εάν υπάρχει θέμα κουρέματος των καταθέσεων σε περίπτωση που χρειαστεί ανακεφαλαιοποίηση μια τράπεζα και εάν η ελληνική κυβέρνηση πλήρωσε τις προηγούμενες μέρες ένα ομόλογο στο 100% της αξίας του.

«Κύριε υπουργέ, αναλαμβάνετε την πολιτική, την αστική και την ποινική ευθύνη να διαβεβαιώσετε τους Έλληνες ότι δεν πρόκειται να έρθει τρίτο μνημόνιο το οποίο θα περιλαμβάνει κούρεμα καταθέσεων;», ρώτησε ο Π. Καμμένος ενώ στην δεύτερη ερώτηση τα πνεύματα οξύνθηκαν.

Ο Γ. Στουρνάρας είπε ότι οι εγγυημένες καταθέσεις είναι απολύτως εξασφαλισμένες, ενώ αναφορικά με το θέμα της πληρωμής του ομολόγου απάντησε ότι η Ελληνική Δημοκρατία πληρώνει σύμφωνα με το νόμο τα ομόλογα γιατί αν δεν πλήρωνε η χώρα θα χρεοκοπούσε.

«Εγώ στην Βουλή θέλω να απαντώ θεμελιωμένα. Η Ελληνική Δημοκρατία πληρώνει σύμφωνα με το νόμο. Δεν πρόκειται εμείς να χρεοκοπήσουμε το κράτος, η Ελληνική Δημοκρατία πληρώνει τα ομόλογα που λήγουν σύμφωνα με το νόμο», είπε χαρακτηριστικά.

Το αν πληρώνονται οι υποχρεώσεις προς την εσωτερική αγορά δεν απάντησε. Άλλωστε τι να πει, ότι η κυβέρνηση βάρεσε κανόνι;

Δεν υπάρχουν σχόλια: