ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Παρασκευή 21 Ιουνίου 2013

Ο στρατιωτικός διοικητής Κ. Αρβανιτόπουλος –ημιανάπαυσις- θα υπογράψει φύλλα πορείας

Καθηγητές επιστρατευμένοι παρακολουθούν μαθήματα γεωγραφίας εν πλήρει εξαρτύσει. Οι μπροστινοί με τα ρούχα παραλαγής και με τις μάσκες είναι του... ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ για να μην φαίνονται!


Σε συντεταγμένη πορεία για έξοδο από το στρατόπεδο οι καθηγητές Μέσης Εκπαίδευσης τραγουδώντας «Όταν θα… βγάλεις το χακί…»
Τέλος στο χακί των καθηγητών βάζει από την επόμενη εβδομάδα ο υπουργός Παιδείας Κωνσταντίνος Αρβανιτόπουλος, ο οποίος παράλληλα αναφέρθηκε και στην αποχώρηση του Φ. Κουβέλη από την συγκυβέρνηση ενώ «αυτό που προέχει είναι η σταθερότητα της χώρας», σύμφωνα με τη δήλωσή του, την οποία σταθερότητα, προφανώς απειλεί ο Φ. Κουβέλης ή ο ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ.

Το προεδρικό Διάταγμα για την απόλυση καθηγητών
Και με δεδομένα τα παραπάνω αντί να φορέσει στολές χακί καλοκαιρινού χρώματος στους καθηγητές, του δίνει φύλλα πορείας… για την βάση τους!

Ο Κ. Αρβανιτόπουλος, σε συνέντευξη που παραχώρησε στο ΑΠΕ, δήλωσε πως «προσπαθήσαμε και διασφαλίσαμε την ομαλή και απρόσκοπτη διεξαγωγή των εξετάσεων και γι αυτό καταφύγαμε σε ένα δύσκολο, αλλά επιβεβλημένο, μέτρο όπως αυτό της επιστράτευσης, η οποία φυσικά την ερχόμενη εβδομάδα θα λήξει γιατί δεν υπάρχει μετά το πέρας των εξετάσεων κανένας λόγος να διατηρηθεί αυτό το καθεστώς της επιστράτευσης».

Παράλληλα, μίλησε και για την αποχώρηση της ΔΗΜΑΡ από την κυβέρνηση σημειώνοντας πως «αυτό που προέχει είναι η σταθερότητα της χώρας. Σταθερότητα στην πολιτική κονίστρα, σταθερότητα στην οικονομία. Αυτό το έχει ανάγκη η χώρα. 

Έχει ανάγκη να συνεχιστούν οι αλλαγές και οι μεταρρυθμίσεις για να μπορέσουμε να βγούμε από την κρίση. Η κυβέρνηση, ο οποία εξελέγη με αυτή την εντολή από τον ελληνικό λαό, πρέπει να συνεχίσει την πορεία της με ορίζοντα τετραετίας», ενώ τέλος σημείωσε πως «όσοι προκαλούν αστάθεια αυτή την εποχή, θα πρέπει να καταδικαστούν».

Δεν υπάρχουν σχόλια: