ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Παρασκευή 21 Ιουνίου 2013

Ολοκληρώθηκε ο κωλοτούμπα Κουβέλη, φεύγει παραμένον υποστηρικτής της πολιτικής Σαμαρά

Εγώ τώρα μπορώ να φεύγω. Άμα έχει μείνει και κανένα άπλυτο με φωνάζετε μετά...


Η  χώρα οδεύει καλώς, δεν χρειάζεται εκλογές λέει ο Φ. Κουβέλης, αλλά τότε γιατί αποχωρεί από την κυβέρνηση;
Την ανάγκη να μην υπάρξει πρόωρη εκλογική αναμέτρηση διατύπωσε ο πρόεδρος της Δημοκρατικής Αριστεράς Φώτης Κουβέλης μετά την κοινή συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής και της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του κόμματος.
Με την παραπάνω θέση ολοκληρώθηκε η κωλοτούμπα Κουβέλη. Η ΔΗΜΑΡ αποχωρεί από την κυβέρνηση παραμένοντας υποστηριζτής της πολιτικής της.

 Κατά τη συνεδρίαση των κομματικών οργάνων της ΔΗΜΑΡ η εισήγηση του Φ. Κουβέλη για αποχώρηση των υπουργών και των γενικών γραμματέων του κόμματος από το κυβερνητικό σχήμα έγινε δεκτή με συντριπτική πλειοψηφία.

Η δήλωση Κουβέλη αναλυτικά:

«Η χώρα δεν χρειάζεται εκλογές. Η ΔΗΜΑΡ έδωσε και θα δώσει τη μάχη για την παραμονή της χώρας στο Ευρωπαϊκό πλαίσιο.

»Η ΔΗΜΑΡ θα είναι παρούσα σε αυτή τη μάχη με τις δικές της διακριτές πολιτικές θέσεις. Η ΔΗΜΑΡ επιμένει στη μεταρρυθμιστική της πολιτική και στην αναζήτηση και διεκδίκηση λύσεων μέσα στην Ευρωπαϊκή πραγματικότητα.

»Αυτή θα είναι η πολιτική μας παρουσία.

»Σε αυτή την προσπάθεια η ΔΗΜΑΡ θα είναι ενεργή, αλλά και αντίθετη σε αυθαιρεσίες, αυταρχισμούς και πολιτικές που προωθούν κομματικές επιλογές και δεν υπηρετούν την ανόρθωση της χώρας, της κοινωνίας και τους δημοκρατικούς θεσμούς».

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΣΚΑΪ, οι Βασίλης Οικονόμου και Γρηγόρης Ψαριανός καταψήφισαν την εισήγηση Κουβέλη, ενώ ο Σπύρος Λυκούδης -γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής της ΔΗΜΑΡ- απείχε από την ψηφοφορία.

Σημειώνεται ότι το επόμενο Σαββατοκύριακο συνεδριάζει η Κεντρική Επιτροπή του κόμματος για να αποκρυσταλλωθεί η τελική θέση της ΔΗΜΑΡ όσον αφορά τις σχέσεις της με την κυβέρνηση.

Εξερχόμενος της Αγίου Κωνσταντίνου, ο Αντώνης Μανιτάκης δήλωσε ότι «μετά τη απόφαση της ΔΗΜΑΡ να αποσυρθεί από το κυβερνητικό σχήμα και να αποσύρει τους υπουργούς της θα καταθέσω σήμερα την παραίτησή μου στον πρωθυπουργό».

Όπως διευκρίνισε ο Α. Μανιτάκης, όταν οριστικοποιηθεί η παραίτηση του στο ΦΕΚ θα μιλήσει αναλυτικότερα
.

Δεν υπάρχουν σχόλια: