ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Κυριακή 30 Ιουνίου 2013

Αποπομπή Γεωργιάδη από κάθε υπουργείο ζητεί χρήστης της Avaaz.org

Είναι απαράδεκτο να έχουμε για Υπουργό τον εικονιζόμενο, λέει χρήστης. 


«Αποπομπή του Άδωνι Γεωργιάδη από κάθε Υπουργείο». Αυτό ζητά χρήστης της ιστοσελίδας Avaaz.org, στην οποία ο καθένας μπορεί να αναρτήσει το αίτημά του, συλλέγοντας υπογραφές για έναν σκοπό που ο ίδιος θεωρεί σημαντικό.

Εξηγώντας γιατί ο σκοπός αυτός είναι σημαντικός, ο εν λόγω χρήστης αναφέρει: «Είναι απαράδεκτο να έχουμε Υπουργό και μάλιστα σε έναν από τους πιο ευπαθείς τομείς στην Ελλάδα, έναν τύπο ο οποίος το μόνο που μπορεί να κάνει (;) είναι να πουλάει εγκυκλοπαίδειες στην τηλεόραση».

Ο στόχος που έχει τεθεί είναι η συλλογή συνολικά 500 υπογραφών, και χαρακτηριστικό είναι ότι ήδη έχουν συγκεντρωθεί περισσότερες από 425 υπογραφές! Μάλιστα, κάποιος από τους χρήστες που έχουν υπογράψει σχολιάζει: «Ας τοποθετηθεί σε κάθε Υπουργείο τουλάχιστον κάποιος σχετικός με τον εκάστοτε τομέα. Αλλιώς είναι πολύ χοντρή η κοροϊδία».

Σημειωτέον ότι, σύμφωνα με όσα αναφέρονται στην εν λόγω σελίδα, το αίτημα αυτό θα μεταφερθεί στον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά.

Δεν υπάρχουν σχόλια: