ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Σάββατο 22 Ιουνίου 2013

Ο εξεφτελισμός της κυβέρνησης Σαμαρά από την ήττα που υπέστη οδηγεί σε φλερτ με την εκτροπή

Δείτε το βίντεο που ανάρτησε το thebest.gr με ομιλητή τον δημοσιογράφο Γιώργο Καρβουνιάρη και οικοδέσποινα την Αγγελική Ανυφαντή.

Φόβος για αιφνιδιαστική επέμβαση της Αστυνομίας παρά την απόφαση του ΣτΕ στο προπύργιο αγώνα της ΕΡΑ Δυτικής Ελλάδας
Ανακοίνωση εξέδωσε το υπουργείο Οικονομικών, στην οποία ενημερώνει τους εργαζόμενους στην πρώην ΕΡΤ για το ζήτημα της αποζημίωσής τους και τους ζητά να εκκενώσουν το κτίριο της ΕΡΤ. Πρόκειται για τρίμπλα του Υπουργείου, ώστε να μην υποχρεωθεί στην υλοποίηση της απόφασης του Σ.τ.Ε., που διατάσσει την υποχρεωτική άρση των συνεπειών εκ της ΠΝΠ και την κατάργηση αυτής. Δηλαδή την επαναφορά του καθεστώτος της ΕΡΤ-ΕΡΑ στην προ της 10-6-2013 κατάσταση. Η τρομοκρατία της αυταρχικής κυβέρνησης που κινείται στα όρια της δημοκρατικής νομιμότητας δεν έχει τελειωμό.

Παραβιάζοντας την εργατική νομοθεσία, ως κοινός κακοπληρωτής ιδιώτης εργοδότης καθορίζει το πόσα, πως και πότε θα πληρώσει τους εργαζόμενους που απέλυσε κατά παράβαση κάθε νομικής δεοντολογίας.

Συγκεκριμένα, η ανακοίνωση του ΥΠ.ΟΙΚ. αναφέρει: 

«Σε συνέχεια της συμφωνίας των πολιτικών αρχηγών για την προσωρινή λειτουργία του δημόσιου ραδιοτηλεοπτικού φορέα, η κυβέρνηση προχωρά στον προσδιορισμό των 2.000 αναγκαίων θέσεων για την λειτουργία του μεταβατικού φορέα.

Παράλληλα, ο Υπουργός Οικονομικών, Γιάννης Στουρνάρας, έχει ήδη δώσει εντολή στην Τράπεζα της Ελλάδος να καταβληθούν 2 μηνιαίοι μισθοί στους εργαζόμενους αορίστου χρόνου της πρώην ΕΡΤ, ως πρώτη δόση έναντι της συνολικής αποζημίωσης. Στους συμβασιούχους ορισμένου χρόνου θα καταβληθεί ένας μισθός μέχρι να υπάρξει πρόσβαση στις εγκαταστάσεις της Αγίας Παρασκευής και υπολογισμός τυχόν υπολοίπων, ενώ οι εργαζόμενοι κατηγοριών ΠΕΘ, Ειδικών Συμβούλων και Μετακλητών Υπαλλήλων δεν θα λάβουν αποζημίωση. Τα ποσά θα πιστωθούν στους λογαριασμούς μισθοδοσίας των εργαζομένων της πρώην ΕΡΤ στην Alpha Εμπορική Τράπεζα.

Τέλος, o μη ελεγμένος από το λαό, εκλεκτός του Επιμελητηρίου των ΗΠΑ Γ. Στουρνάρας, καλεί τους εργαζομένους «να εκκενώσουν τις εγκαταστάσεις της πρώην ΕΡΤ, ώστε να υλοποιηθεί απρόσκοπτα και άμεσα η απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας». Την οποία απόφαση επί τριήμερο έγραφε στα παλιότερα των υποδημάτων του!

Στο μεταξύ σύσκεψη φορέων για το ζήτημα της ΕΡΤ πραγματοποιήθηκε στις 7.30 το απόγευμα στην Πλατεία Γεωργίου της Πάτρας χθες με πρωτοβουλία των εργαζομένων της ΕΡΤ, κάτι που γίνεται σε όλη την Ελλάδα για να ενημερωθούν οι πολίτες.

Επί τάπητος τέθηκαν όλες οι αλλαγές στους φορείς του Δημοσίου.

Παράλληλα, συνεχίζεται αδιάκοπα η μετάδοση προγράμματος από τους εργαζόμενους της ΕΡΤ και ΕΡΑ Πάτρας, οι οποίοι δηλώνουν διατεθειμένοι να συνεχίσουν τον αγώνα τους, ενώ εξακολουθούν να λαμβάνουν μηνύματα συμπαράστασης. Αποφασισμένοι να μην επιτρέψουν να μπει λουκέτο στην ΕΡΤ και στην ΕΡΑ Πάτρας δήλωσαν οι εργαζόμενοι της Ελληνικής Ραδιοφωνίας από την πλατεία Γεωργίου που πραγματοποιήθηκε η σύσκεψη φορέων.

Φοβούνται επίθεση της Αστυνομίας

Διάχυτη ήταν η αίσθηση των συμμετεχόντων στην σύσκεψη των φορέων στην πλατεία Γεωργίου για τα όσα συμβαίνουν στην ΕΡΤ, ότι η κυβέρνηση ετοιμάζεται να αναλάβει αιφνιδιαστική δράση κατά το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος. Το τηλεγράφημα Στουρνάρα, αλλά και οι δηλώσεις Κεδίκογλου ότι ο νέος φορέας θα επαναλειτουργήσει άμεσα μόλις εκκενωθεί το Ραδιομέγαρο, έχει τροφοδοτήσει αυτή τη συζήτηση. Είναι φανερό ότι ο Αντ. Σαμαράς τραβά στα άκρα την κατάσταση αφού υπέστη τον εξεφτελισμό από την διάλυση του κυβερνητικού στρατοπέδου.

Όλοι λοιπόν οι φορείς, οι συνδικαλιστές και οι ίδιοι οι εργαζόμενοι που συμμετέχουν στη σύσκεψη στις τοποθετήσεις τους, κάλεσαν τους πολίτες να βρίσκονται σε επαγρύπνηση και σε περιφρούρηση των εγκαταστάσεων της ΕΡΑ Πάτρας στο Δασύλλιο.

Κατά τη διάρκεια της σύσκεψης έγινε αποτίμηση της μέχρι τώρα κατάστασης στην ΕΡΤ με βάση και τις τελευταίες εξελίξεις και προτάθηκαν δράσεις για την κλιμάκωση του αγώνα. 

(Πηγή: Με την συμβολή στοιχείων του thebest.gr)

Δεν υπάρχουν σχόλια: