ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Παρασκευή 28 Ιουνίου 2013

ΠΑΣΟΚ: «Τι είναι εκείνο που έκανε τον κ. Παναγιωτακόπουλο να αλλάξει τώρα τρόπο αντίδρασης;»




«Γιατί πρέπει να μας ξεφτιλίζετε για να σώσετε τον Βενιζέλο που είναι υπόλογος για τη λίστα Λαγκάρντ» ρωτούν τα στελέχη οι απλοί ψηφοφόροι
Στην Αριστερή Πρωτοβουλία του Γιώργου Παναγιωτακόπουλου, που με ανακοίνωσή της ουσιαστικά γνωστοποίησε την αποχώρησή της από το ΠΑΣΟΚ, απαντούν κύκλοι του κόμματος, στην προσπάθειά τους να εκθέσουν τον επικεφαλής της ρωτώντας τι είναι εκείνο που τον έκανε να αλλάξει, ενώ πριν δεχόταν τον εκφυλισμό! 

«Το ΠΑΣΟΚ έκανε τις βασικές στρατηγικές του επιλογές, σε σχέση με την πορεία της χώρας και την αντιμετώπιση τη κρίσης, την Άνοιξη το 2010 και για λόγους εθνικής ανάγκης συνεργάζεται κυβερνητικά με την ΝΔ και το ΛΑΟΣ από το Νοέμβριο του 2011. Τι είναι συνεπώς εκείνο που έκανε τον κ. Παναγιωτακόπουλο να αλλάξει τώρα τρόπο αντίδρασης;», λένε ανώνυμα, κάποια στελέχη της Ιπποκράτους, προσκείμενα στον Ευ. Βενιζέλο.

Για εμάς, επισημαίνουν στο ΠΑΣΟΚ, υπάρχουν δυο σταθερές. Πρώτον, λένε, η δημοκρατική παράταξη που εκφράζει το ΠΑΣΟΚ(;) ήταν πάντα και είναι η παράταξη της εθνικής ευθύνης που αντιστέκεται σε επικίνδυνες δημαγωγίες, τις οποίες ιστορικά πληρώνει τελικά πολύ ακριβά ο ελληνικός λαός.

Δεύτερον, τονίζουν, πραγματικά προοδευτικό σήμερα  είναι αυτό που περιορίζει, στο μεγαλύτερο δυνατό βαθμό, τις θυσίες των πολιτών και τους παρέχει ασφάλεια και προοπτική.
Και έτσι με αυτές τις φτηνές δικαιολογίες, που τις ίδιες χρησιμοποιούν ΝΔ και ΔΗΜΑΡ, προσπαθεί το ΠΑΣΟΚ να απαντήσει  στο ερώτημα που βγαίνει από τα χείλη του απλού ψηφοφόρου του κόμματος:

«Γιατί θεωρείτε πως είναι ανάγκη να μας ξεφτιλίζετε στα μάτια του δημοκρατικού κόσμου, για να διασωθεί ο Βενιζέλος που είναι υπόλογος για την προστασία των φοροφυγάδων της λίστα Λαγκάρντ;».

Τσιμπλοστεφανάκης στην Αχαΐα

Ο Βαγγέλης Τσιμπλοστεφανάκης εξελέγη χθες βράδυ νέος Γραμματέας της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ στην Αχαΐα. Ο κ. Τσιμπλοστεφανάκης έλαβε 6 ψήφους έναντι 5 του συνυποψήφιου του για την θέση του γραμματέα Σάββα Θεοδώρου που κατάγεται από το Αίγιο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: