ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τετάρτη 26 Ιουνίου 2013

Πάτρα: Διαμαρτυρία εμπόρων και επαγγελματοβιοτεχνών στο κτίριο του ΟΑΕΕ

Διαμαρτυρόμενοι οι έμποροι.


Συγκέντρωση στο Κεντρικό κτίριο του ΟΑΕΕ σε ένδειξη διαμαρτυρίας για την πλήρη απαξίωση και υποβάθμιση του ασφαλιστικού φορέα πραγματοποίησαν σήμερα έμποροι και επαγγελματοβιοτέχνες της Πάτρας. 

Επισημάνθηκε πως το 60% των ασφαλισμένων δεν μπορούν να καταβάλουν τις είδη υψηλές εισφορές , και ο ΟΑΕΕ αντί να δώσει την δυνατότητα καταβολής μειώνοντας τα ασφάλιστρα,  την τελευταία τριετία προχώρησε σε αυξήσεις, και μείωσε σημαντικά τις υπηρεσίες του στην ιατροφαρμακευτική περίθαλψη και πετσόκοψε τις συντάξεις των ασφαλισμένων του.

Μάλιστα διώκει και ποινικά όσους οφείλουν, χειροτερεύοντας την όλη κατάσταση.

 Ο Επιχειρηματικός κόσμος της πόλης κάνει λόγο για εμπαιγμό, περιφρόνηση, και απαξίωση, των Κυβερνώντων και των διοικούντων του ΟΑΕΕ που έχουν με επιτυχία καταφέρει μέχρι σήμερα να αδιαφορούν κυριολεκτικά για έναν από τους μεγαλύτερους ασφαλιστικούς φορείς της χώρας μας.

(Πηγή; Thebest.gr)

Δεν υπάρχουν σχόλια: