ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τρίτη 25 Ιουνίου 2013

Για το φιλότιμο ρε γαμώ τα καρπούζια και τα μπρόκολα μαζί!

Από τα... θυρανοίξια. Κάτω τα καρπούζια!


Όταν καλούν τον παπά για να τους κάνει… θυρανοίξια σε κάθε μετακίνησή τους από το ένα μέρος στο άλλο της ίδιας πόλης, δεν είναι κι ότι το καλύτερο, το πιο δυναμικώτερο ή εν πάσει περιπτώσει δεν συνάδει με τα θρυλούμενα από τα κανάλια και τα μνημονιακά λιβανιστήρια που τους δίνουν ποσοστά προκειμένου να προκαλέσουν συναγερμό συνειδήσεων στους νεοδημοκράτες ή και τους ΠΑΣΟκους, για το ότι ο ΣΥΡΙΖΑ ανέρχεται επικίνδυνα στη συνείδηση του μέσου πολίτη.

Αλλά κι όταν ένα κόμμα φασιστικό όπως δέχτηκε στην ομιλία του  ο βουλευτής Αχαΐας του, το π. Σάββατο το βράδυ σε σύναξη λίγων μελών του, φθάνει στο σημείο νύχτα της Κυριακής της Αγ. Τριάδος να προσπαθεί να προσελκύσει τους ελάχιστους διερχόμενους πολίτες κατά την άνοδο της οδού Γούναρη, με την προσφορά καρπουζιών, ε τότε είναι που κάτι δεν πάει καλά. Δεν κολλάει κατά το κοινώς λεγόμενο.

 Και τούτο διότι δεν ήταν μόνον η αφόρητη ζέστη της καλοκαιρινής νύχτας, δεν ήταν η σιδερόφραχτη φρουρά των ΜΑΤ στην  γωνία λίγο πιο πέρα από τα γραφεία τους, που σε απέτρεπε να σταθείς έστω κι ένα λεπτό. Ήταν ότι θα φορτωνόσουν  το λίγο βάρος του καρπουζιού και επιπροσθέτως θα γινόσουν ξεφτίλα πράμα για ένα καρπούζι, που δεν έκανε ούτε δύο ευρώ !

Κι από πάνω καραδοκούσαν με τη φωτογραφική μηχανή οι νυχτόβιοι με τα μαύρα ρούχα να κλείσουν  στο ψηφιακό κάδρο τους όλη την φτώχεια και την εσχάτη ανάγκη που οδηγεί τον νεόπτωχο πολίτη στην κατρακύλα της διαπόμπευσης.

Ε, όχι ρε γαμώ τα μπρόκολα και τα καρπούζια μαζί, δεν μας αξίζουν τέτοιες ξεφτίλες! Είμαστε λαός αγωνιστών, με πατέρες που έδωσαν τη ζωή τους κατά των ναζί για την λευτεριά αυτού του τόπου.  

Ε, όχι σήμερα να ανεχόμαστε τους αμνήμονες νεοναζί των καταγωγίων. Είναι ντροπή στη μνήμη αυτών που πάλεψαν κατά των χιτλερικών. 

Όχι ρε να ξεφτιλίζουν το λαό μας με ένα καρπούζι!

Για ένα καρπούζι ρε γαμώτο, γιατί; Δεν έχουμε φιλότιμο, δεν έχουμε αξιοπρέπεια;

Και καλά κάποιοι πενόμενοι πολίτες, μα κι ο ιερωμένος που έτρεξε να μη χάσει η τσέπη τους που χωρά ένα καρπούζι ολόκληρο, δεν άκουσε τι έχει πει ο σεβ. Παύλος Σιατίστης κι άλλοι ιερωμένοι με κύρος στο λαό; 

Δεν άκουσε τίποτα για δωδεκαθεϊστές; Μόνον τον Αμβρόσιο, τον πρώην χωροφύλακα ακούει;

1 σχόλιο:

Kαντριανιώτης είπε...

Για τον ιερωμένο που έκανε τα θυρανοίξεια,τι να πείς?
Μάλλον είναι οπαδός της συμμορίας των δολοφόνων μαχαιροβγαλτών και ακολουθεί πιστά τις εντολές του χωροφύλακα φασίστα ρασοφόρου των Καλαβρύτων.
Η καλύτερη απάντηση στο σκοτάδι της ναζιστικής συμμορίας ήταν ο κόσμος που το ίδιο βράδυ κατέκλυσε την πλατεία Γεωργίου για να απολαύσει την ορχήστρα νηκτών εγχώρδων ''Θανάσης Τσιπινάκης''
Απο την μία ο πολιτισμός,η αλληλεγγύη,η ανθρωπιά,η τέχνη και απο την άλλη το σκότος,το μίσος,η απανθρωπιά και ο φασισμός που για να κάνει τα θυρανοίξεια της ναζιστικής τρώγλης,χρειάστηκε ολόκληρη αστυνομική δύναμη της πόλης για να προστατεύσει μια δράκα δολοφόνων του κοινού ποινικού δικαίου.
Το δίκιο θα νικήσει σύντροφοι και αδέλφια.
Αγώνας χρειάζεται και η περίπτωση της αντίδρασης στο μαύρο της ΕΡΤ,αποδεικνύει πως ο λαός γίνεται πανίσχυρος,όταν ενωμένος αγωνίζεται για τα δίκια του και το μέλλον του.