ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Κυριακή 30 Ιουνίου 2013

Νοσταλγός του χουντικού παρελθόντος του ο Μάκης Βορίδης λένε οι σύμμαχοί του απ' το ΠΑΣΟΚ

Η ακροδεξιά σε πλήρη αρμονία με το ΠΑΣΟΚ. Κατηγορούμενη και κατηγορούσα!


Φώφη Γεννηματά: «Με τη συμμετοχή μας στην Κυβέρνηση Σαμαρά θέτουμε τα δικά μας όρια» - Και  η συγκυβέρνηση, συγκυβέρνηση…
Μέσω του υπεύθυνου επικοινωνίας του ΠΑΣΟΚ Δημήτρη Καρύδη ήρθε η απάντηση της Ιπποκράτους στις δηλώσεις του Μάκη Βορίδη στο πλαίσιο του συνεδρίου της ΝΔ. «Ο Βορίδης μιλώντας στο Συνέδριο της ΝΔ έδωσε εξετάσεις υβρίζοντας τον Ανδρέα Παπανδρέου. Συμπεριφέρθηκε ως γνήσιος νοσταλγός του χουντικού παρελθόντος του, για να καλύψει το φτύσιμο από τον Αντώνη Σαμαρά» έγραψε ο Δ. Καρύδης στο Twitter.

«Όσο οι Βορίδηδες βρίζουν τον Ανδρέα τόσο στη ψυχή του κόσμου ισχυροποιείται η μεγάλη προσφορά του ηγέτη της δημοκρατικής παράταξης στη χώρα», πρόσθεσε.

Η αναπληρωτής υπουργός Εθνικής Άμυνας και μέχρι πρότινος εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ, Φώφη Γεννήματα, απάντησε με ιδιαίτερα σφοδρό τρόπο «στον κ. Βορίδη, μα και στον κάθε κ. Βορίδη», τονίζοντας ότι «όσοι προσπαθούν να ρίξουν αποκλειστικά στο ΠΑΣΟΚ τις ευθύνες για την κρίση, ούτε το κόμμα τους υπηρετούν, ούτε την κυβέρνηση, ούτε την αλήθεια». 

«Το 1981 ο Ανδρέας Παπανδρέου και το ΠΑΣΟΚ άλλαξαν την Ελλάδα. Ο Ανδρέας Παπανδρέου κατέστρεψε την Ελλάδα του διχασμού, του αποκλεισμού, των ανισοτήτων, των αδικιών, των πιστοποιητικών κοινωνικών φρονημάτων.

»Βρισκόμαστε εδώ, για να θυμίζουμε στον κ. Βορίδη, μα και στον κάθε κ. Βορίδη, ότι το ΠΑΣΟΚ ακόμη και τώρα που είναι λαβωμένο, εγγυάται τη δημοκρατική πορεία του τόπου. Ο κ. Βορίδης και όλοι όσοι προσπαθούν να ρίξουν αποκλειστικά στο ΠΑΣΟΚ τις ευθύνες για την κρίση, ούτε το κόμμα τους υπηρετούν, ούτε την κυβέρνηση, ούτε την αλήθεια.

»Η μεγάλη δημοκρατική παράταξη θα αναγεννηθεί μέσα από τη μάχη. Με τη συμμετοχή μας στην Κυβέρνηση θέτουμε τα δικά μας όρια. Το ΠΑΣΟΚ είναι αντίθετο με την απραξία και τη διαρκή διαμαρτυρία χωρίς πρόταση, αλλά και με την απόλυτη υποταγή σε ένα μνημόνιο που δεν μπορώ να δεχτώ ότι είναι Ευαγγέλιο» ανέφερε η κυρία Γεννήματα.

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας, Μάκης Βορίδης, μιλώντας στο συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας εξαπέλυσε επίθεση στον κυβερνητικό εταίρο της ΝΔ και τον ιδρυτή του ΠΑΣΟΚ, Ανδρέα Παπανδρέου. «Η κρίση στην Ελλάδα έχει συγκεκριμένο όνομα και επώνυμο: Ανδρέας Παπανδρέου» είπε ο βουλευτής της ΝΔ.

Εμφυλιοπολεμικός Βορίδης 

«Για την καταστροφή του τόπου ευθύνονται οι επιλογές του ΠΑΣΟΚ, του Ανδρέα Παπανδρέου, σε μια συγκεκριμένη χρονική στιγμή» τόνισε ο Μ. Βορίδης, σύμφωνα με το alterthess.gr στο διεξαγόμενο συνέδριο της ΝΔ και πρόσθεσε πως «πρέπει να υπερασπιστούμε τις αξίες της Δημοκρατίας, της Ελευθερίας, του Έθνους».

Αυτό ήταν που προκάλεσε την αντίδραση των εταιρών στου στην κυβέρνηση Σαμαρά, που προέρχονται από το ΠΑΣΟΚ.

Πάντως από τα πυρά του δεν ξέφυγε ούτε η Αριστερά, με τον Μάκη Βορίδη να κάνει λόγο για μεγάλη σύγκρουση και μεγάλη αναμέτρηση.

«Θα κρατήσουμε τα ιδεολογικά νάματα. Τον ευρωπαϊσμό του Κωνσταντίνου Καραμανλή, την αφοσίωση στις αξίες της ελευθερίας του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη, την επανίδρυση του Κώστα Καραμανλή, τη νέα Ελλάδα του Αντώνη Σαμαρά» συνέχισε και επισήμανε πως για να πετύχει οριστικά η ανάκαμψη και η ανάπτυξη προϋπόθεση είναι μια μεγάλη ιδεολογική νίκη και μια μεγάλη ιδεολογική ήττα. 

«Ήττα της αριστεράς και νίκη της παράταξής μας» σημείωσε, για να εμπεδώσουμε το φασιστοειδές του χαρακτήρα του.

Δεν υπάρχουν σχόλια: