ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Παρασκευή 28 Ιουνίου 2013

Φώφη Γεννηματά: Νομίζω ότι ο καθένας από εμάς έχει δικαίωμα στην ευκαιρία!

Φώφη και Ευάγγελος στο ίδιο όχημα με οδηγό τον Σαμαρά.


«Δέχομαι επιθέσεις από τότε που ανέλαβα αναπληρώτρια υπουργός εθνικής άμυνας» παραπονιέται
Η αναπληρώτρια Φ. Γεννηματά, υπουργός εθνικής άμυνας από το ΠΑΣΟΚ, με υπουργό τον κ. Αβραμόπουλο από την ΝΔ, σε συνέντευξή της στο onalert.gr δήλωσε πως από την μέρα που ανέλαβε αναπληρώτρια υπουργός εθνικής άμυνας δέχεται επιθέσεις. Μεταξύ άλλων δήλωσε:

«Αν θέλετε, αυτό που εμένα με στεναχωρεί αυτή τη στιγμή είναι ότι δέχομαι επιθέσεις προσωπικά εγώ και άλλες γυναίκες για τη συμμετοχή τους στην Κυβέρνηση και μάλιστα δεχόμαστε επιθέσεις από φύλλα, από μέσα ενημέρωσης που έχουν και αριστερό πρόσημο.
Ειλικρινά, αυτό νομίζω ότι είναι ιδιαίτερα προβληματικό και θα πρέπει να αντιμετωπιστεί και θα πρέπει να προβληματίσει και αυτούς που γράφουν όλα αυτά τα σχόλια.

Νομίζω ότι ο καθένας από εμάς έχει δικαίωμα στην ευκαιρία. Πρέπει να έχουμε ισότιμη πρόσβαση στις ευκαιρίες και ο καθένας από εμάς κρίνεται από τα αποτελέσματα της δουλειάς του και αυτοί που τελικά μας κρίνουν είναι οι Έλληνες πολίτες οι οποίοι προσωπικά με έχουν τιμήσει πάρα πολλές φορές με την ψήφο τους, με την αγάπη τους, με την εμπιστοσύνη τους σε πολύ δύσκολες συνθήκες που ξέρω πως υπάρχει και οργή και αγανάκτηση και θυμός, παρόλα αυτά εγώ ξέρω ότι ο κόσμος θέλει να βρει ανθρώπους που να μπορεί να εμπιστευτεί και να ακουμπήσει.

Γιατί αυτό που χρειάζεται σήμερα ο ελληνικός λαός είναι ελπίδα και προοπτική».
____________
Σημείωση του Istologiou: Προφανώς  η κα Φ. Γεννηματά έχει μπερδέψει την κριτική που της γίνεται ως πολιτικό πρόσωπο για την αχαρακτήριστη πράξη της να συμμετάσχει στην επιχείρηση διάσωσης του Αντ. Σαμαρά και της ΝΔ, που είναι οι κύριοι υπεύθυνοι για την κοινωνική διάλυση της χώρας μας και την καταλήστευση των φτωχών πολιτών της.

Δεν υπάρχουν σχόλια: